resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4034
    galatasaray sözlük'te galatasaray'ın kuruluş yılı gibi deterministik bir değer ile futbolun "doğruları" gibi kompleks ve subjektif iki olgu bir tutularak kendisi hakkında sarkastik entriler döşeniliyor olmasının kendisini endişelendirdiğini düşünmediğim teknik direktör. burada böyle tartışmaların dönmesinin sebebi ise kendisinin eleştirilemez olmasından değil, fikirlerin paylaşılmasının engellenmesi değil, üslup. bunu anlamamazlıktan gelmekte ısrar etmek de komik.

    hata yapmış fatih terim. kime göre hata, neye göre hata yapmış? futbolda bir tercihin "hata" olduğunun kararını veren bir merci peydah oldu da bize mi haber verilmedi? her maçtan sonra kendi kendine "x oynasaydı", "y 60'ta çıkmalıydı", "z ile w birlikte oynamazdı" türü paralel evrenler açılıyor, buraya iddialı laflar yazılıyor yok yere. diyelim haklısınız, futbolun papa'sı çıktı ve fatih terim'in x'i oynattığı, y'yi 60'ta çıkardığı, z ile w'yu birlikte oynatmadığı diyarlardan vahiy aldığını ve oralarda gökyüzünün daha bir mavi, çimlerin daha bir yeşil, topun daha bir yuvarlak olduğunu söyledi ve siz haklı oldunuz. haklı olmak ukala ukala konuşma bileti mi veriyor elinize?

    sözlük yahu burası, taraftarlar konuşuyor, sen burada hayatın anlamını yazsan yitip gider bu kadar kelimenin arasında, kendini bu kadar önemseme, kendince başka yazarlarla yarış haline girme, fatih terim'le hele hiç girme, buradaki asıl meselenin haklı haksız olmak değil güzel güzel konuşmak olduğunu anla be kardeşim.

    neyse yahu, banane. didişin durun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın