resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4032
    kendisi gözümde galatasaraylılık kriteridir. fatih terim'i sevmeyen adamla oturup galatasaray konuşmam. 5 şampiyonluğu var lan adamın 5 diyorum bak formadaki yıldızlardan biri ediyor o 5 sayısı. gelip ağzına sıçsa bir düşünmen lazım. benim gözümde metin oktay'dan hagi'den kral hakan şükür'den herkesten daha öndedir imparator. ali sami yen hariç. o da kurucu olduğundan. yoksa efsanelerim daima gördüğüm bildiğim adamlardır.

    aslında rakip taraftarlar için de düşünürüm bunu ama en azından anlayabiliyorum. bu ülkenin yetiştirdiği en büyük spor adamı olmasını çekememelerine saygı duyuyorum.

    bir düşünelim futbol bu ülkede yüz yılı aşkındır var. ulusal takımımız kaç uluslararası büyük turnuvaya katılmış? 2 dünya kupası 3 avrupa şampiyonası olmak üzere 5. işte bu adam o 5 turnuvanın 2 sinde takımın başında 1'inde de kendi yarattığı kadrosu var. bakın akdeniz oyunları şampiyonluğunu saymıyorum bile.

    şimdi sen ey en ufak açığını yakaladığında imparatora sövmek için bu başlığa gelen imparator düşmanı. içindekileri kusmadan önce otur iyice bir düşün bunları.

    yemin ediyorum şu başlığın ilk birkaç sayfasında yazılanlar kadar hiçbşey midemi bulandıramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın