resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4022
    28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçının kaybedenidir.

    old trafford'a dany-semih ikilisi ile çıkıp ordu deplasmanına cris-semih ikilisini sürmenin mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. birinden birini küçümsedik mi acaba? küçümsemediysek yanlış bir tercih yapmış olmalıyız. zira cris kağnı gibi, dany mevcut stoperlerimiz içinde en çevik ve fizik açıdan en güçlü olanı. sezon boyunca bu 3 stoperi rotasyona süreceksek işimiz var. geçen sezonki başarımızın önemli bir kısmını ujfa-semih ikilisinin devamlılığına ve uyumuna borçluyduk. bu sezon 8 resmi maçta 11 gol yemişiz. hiç de sağlıklı bir savunma istatistiği değil bu.

    amrabat, burak ve sonradan giren aydın'ın savunmaya katkıları çok azdı. melo yine yokları oynadı. sabırla form tutacağı maçları bekliyoruz.

    girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik muhabbetini bırakalım. son 2 sezonun belki de en kötü performanslarını sergiledik ve mağlup olduk. nasıl ki galibiyetlerde hakkını teslim ediyorsak, takımı bu deplasmana hiçbir şekilde hazırlayamadığını gördüğümüz hocamızı tenkit etmesini de bilelim. özellikle savunma konusunda. zira leblebi gibi gol yiyoruz, pozisyon veriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın