• 277
    --- alıntı ---

    taraftar hakkında son söz de tribündeki o pankart hakkında. ua maalesef galatasaray'ın kültürel dna'sının dışına taşmaya başladı.

    --- alıntı ---

    demiş.
    arkadaş okuduğunu anla(ya)mayan ne çok insan var şu sözlükte. galatasaray bir dinin, ırkın, peygamberin temsilcisi, bayrak taşıyıcısı değildir. galatasaray türklüğün simgesidir, bir tek türk bayrağını ve türkiye'yi temsil eder. türklük=müslümanlık=muhammed denklemi iliklerine kadar işlenmiş olan şahıslar melih ağabeyin bu lafına tepki gösterirler, ancak; koskoca dünya kulübünü ülkü ocağına çevirmeye çalışan, başkana "reis" diye hitap edebilme gafletinde bulunan ve "galatasaray'ı ve onun bütün taraftarlarını temsil ediyorum." diyip, 3-5 çapulcunun çekmiş olduğu, okul müsamerelerinden hallice, ne idüğü belirsiz bir film (!) yüzünden pankart açılmasına "çohoş olmuş yea" derler.

    bayılıyorum size.

    edit: merak edenler için söyleyeyim: statta ve başka bir yerde söylenen "şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratına da katılmam. çünkü samimi değil. nasıl ölmüyor ya? her gün 15-20 şehit cenazesi kaldırılan ülkede bu söylem fazlasıyla boş bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın