resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 1971
    ingiltere'de oynamak hedefli bir arkadaşımız. yedek olarak da gitmeyeceği açık. o zaman gidebileceği takımların bir değerlendirmesini yapalım:

    manchester united : david de gea 1990 doğumlu ve çok denilebilecek bir para * verildi. sir oynadığı bu kumarın arkasında duruyor ve duracaktır da. yani olmaz.

    manchester city : joe hart 1987 doğumlu. dünyanın en iyi kalecilerinden biri halihazırda. bu da olmaz.

    chelsea : petr cech 1982 doğumlu. en azından 2-3 senesi var. şu anki durumu gayet iyi. artı thibaut courtois gibi belkide dünyanın en potansiyelli kalecisine sahipler ve o atletico madrid'de yavaş yavaş olgunlaşıyor. burası hiç olmaz gibi.

    arsenal : wojciech szczesny 1990 doğumlu. fena bir kaleci değil, potansiyeli de yüksek. arsene wenger gibi genç oyuncu fantezisine sahip bir teknik adamın 1986 doğumlu muslera'yı alacağına çok ihtimal vermesem de kale tecrübe isteyen bir mevki olduğu için risk var. yani olabilir.

    tottenham : son dönemde bol ve kaliteli kaleci almalarıyla dikkat çeken bir kulüp tottenham. mevcut kalecileri hugo lloris 1986 doğumlu ve çok yetenekli. o alınmasaydı çok büyük risk var denilebilirdi ama tottenham'ın kalesi emin ellerde. dolayısıyla tottenham da olmaz.

    liverpool : pepe reina 1982 doğumlu ve liverpool'da demirbaş haline gelmiş bir isim. en az 3-4 senesi var. dolayısıyla çok ciddi bir risk yok. zaten liverpool başarılı transfer yapmama mantığı ile devam ederse muslera'yı almaz. burası da olmaz diyebiliriz.


    bu analize göre muslera giderse sadece arsenal'e gidebilir, o da düşük bir ihtimal. benim en büyük korkum psg. çünkü salvatore sirigu bence muslera kalitesinde değil. muslera dikkatlerini çekerse leonardo - ancelotti ikilisi affetmeyip alabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın