resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1686
    amrabat tercihi fatih terim'in sanırım 19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı ile ilgili en büyük pişmanlığıdır. olmaması hem pas trafiğini aksattı, hem hakan balta'yı valencia ve rafael gibi iki azmanın kucağına attı ki zaten ağır ve yetenekleri sınırlı hakan amrabat'tan hiç yardım görmeyince hamit'in yer değiştirdiği anlar hariç sol kanadımız bildiğin koridor oldu.

    emre çok koşuyor, oyunu sürekli açıyor, topun daha uzun bizde kalmasını sağlıyor. dün sahada olsa* oyuncularımız bu kadar yorulmazdı da. şımarmadığı sürece yeri ilk 11'dir. maç içerisinde hatalar yapacak elbet tecrübe kazanana kadar ve biz de sike sike bu hatalara tahammül edecez. başka türlü futbolcu kazanılmıyor.

    ayrıca dün* galatasaray'ın en net pozisyonunun hem hazırlayıcısı hem de devamında tamamlayıcısı olmuştur. şanssızlığı de gea'nın kendisine verilen paraları o esnada hatırlamasıdır. yoksa attığı pas ve çektiği mükemmel şut kadar hücuma çıkılırken topu melo'dan alışına, o topu almak için melo'ya bakarak pası atabileceği yere koşuşuna bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın