resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7681
    çok büyük futbolcu, çok büyük galatasaraylı ama hepsinden önce çok fazla kendini düşünüyor, ve yaptığı her şeyi kendisi için yapıyor. son yıllarda galatasaray forması giymiş en koyu galatasaraylıdır. ama takımı bırakıp kaçması tamamen kendini düşünmesindendir. kendi egosunu tatmin etmek için, ismini daha çok kişinin duyması için madrid'e topukları götüne çarpa çarpa kaçmıştır. aslında çok normal bir durum. zamanında hakan şükür de adının daha çok duyulması için galatasaray'dan bir dönemliğine de olsa ayrılmıştır. her ne kadar bunu yazdığım için ofsayt manyağı olcak olsam da fatih terim de adının daha çok duyulması için, kendini daha çok geliştirmek için italya'ya gitmiştir. ama arda burada diğer örneklerden farklı olarak daha galatasaray taraftarı kendisine doymadan, onunla elle tutulur bir başarı elde edemeden, üstelik kabus gibi geçen bir ligin ardından, ertesi sene tüm bu kabusun üzerini örtecek fatih terim de gelmişken galatasaray'dan ayrılması olmuştur. o yüzden hiç bir zaman adı hakan şükürlerle, fatih terim'lerle bir anılmayacak. emre belezoğlu, okan burak'larla mı anılacak işte onu türkiye'ye tekrar dönünce anlayacağız. lakin ben onun türkiye'ye tekrar dönmesini kesinlikle istemem. orada son kullanma tarihi gelince lütfen katar'a, rusya'ya, çin'e gitsin bir zahmet. çünkü onun galatasaray'a tekrar dönme şansı kalmamıştır.
    burada adam profesyonel futbolcu, para kazanması lazım cart curt muhabbetlerine girmeyin lütfen. ulan adamın galatasaray'dan kazandığı 2 senelik para türkiye şartlarında en lüks hayatı iki kere yaşar. şu siktiğimin futbol piyasasında futbolcuların para için yaptıkları kadar mide bulandırıcı bir hareket yok. şu galatasaray takımından 2 senede en az 8 milyon tl kazanıyorsan artık bulunduğun camiaya uygun hareketler edeceksin. amua goyum 2 senede 8 milyon tl kazanırken yapamadığın neyi 2 senede 18 milyon kazanırken yapabileceksin. gece uyumadan önce 2 senede 6 tane ultra lüx daire satın aldım. ama 2 senede 18 milyon tl kazansaydım 14 tane ultra lüx daire satın alabilirdim diye mi ağlayacaksın.
    velhasıl kelam arda galatasaray efsanesi olarak avrupa'ya gitmeyi haketmemiştir. ortalama bir galatasary futbolcusu olarak avrupa'ya gitmiştir. ama sorun şurada galatasaray taraftarı onu galatasaray efsanesi olacağına inandığı anda birden kendisi ben galatasaray efsanesi olmak istemiyorum ve de olmayacağım demiştir. şu durumda galatasaray taraftarı arda turan'a ne kadar küfretse haklıdır. çünkü o bizi kandırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın