• 91
    bu maçın biletleri ile ilgili aldığım duyumlar şunlar;

    --klüp ben fazla uğraşamam diyerekten sadece 600 adet civarında bilet istiyor manchester united dan.

    --bu biletlerin birçoğunu duyuru yapmadan rezervasyon alarak (!) 11-14 eylül tarihleri arasında türk telekom arena dan rezervasyon sahiplerine , yani yorumum odur ki; yönetimde tanıdıkları olan, kalantor arkadaşlara satıyor.
    11 eylül sabahı türk telekom arena ya gittiğimde, vizem olmasına rağmen, adımın listede olmamasından ötürü, bilet almayı bırak, kapıdan kafayı uzatıp, nasıl bilet temin edebileceğimi bile soramadım.

    --tahminen yaklaşık 100 adet bilet, 1481 incentive organisations firmasına veriliyor, ki bu firma takım uçağı ile gidiş dönüş+otel+transferler için 1700 euro luk bir paket fiyatı çıkarıyor ...
    hayır hadi gidiş-dönüş uçak biletine 1200 euro istedin, takım ile aynı uçakta gidip geldin diye onu anlayalım da, transfer+otel için nasıl 500 euro istersin 1 gece için, hiç mi booking.com a girmezsin be arkadaş. istediğin otel de en babası gecelik konaklama 150 euro ulan, %100 kar etsen gene 300 euro olur, e yuh artık bokunu çıkardınız bari sıvamayın ...

    -- sanırım gelen talepten ötürü bizimkiler ingilizlerden ekstra bilet talebinde bulunmuş ama nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum.

    -- alternatif yol olarak, şu http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/...149_1586218453_n.jpg linkten görüleceği üzere galatasaray taraftarı deplasman tribun yeri http://i48.tinypic.com/35akqk1.jpg kare içine alınmış south stand 229 no lu blokta. sarı renkli noktalar ise south stand 128 no lu bloktan boş olan bazı koltuklar ve fiyatları 49 sterlin. risk alıp buradan yer satın alarak, maç sırasında, ingiliz polisine '' abüü çorumdan geldik bu maç üçün abüü'' diye ağlayarak,belki bizim bloğa kaynama yapılabilir. sonuçta yerler birbirine çok yakın gözüküyor.

    -- kurallara göre o staddan 3000 kişilik kontenjan sahibi olmasına rağmen, vizemiz,uçak biletimiz,zamanımız ve hevesimiz olmasına rağmen, buradan bana ve 2 arkadaşıma bilet satamamayı başarabilen galatasaray sk ya ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim.
    anladık taraftarına güzellik yapamıyorsun bari takımı desteklememize köstek olmasaydın ...
    şuna eminim sırf ingilterede yaşayan gurbetçilerden bile, en az 500-600 kişiye bilet satardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın