• 76
    tam 18 yil 10 ay ve 29 gün geçmi$ aradan*. 20 ekim 1993 tarihinde old trafford da 1 degil 10 tane schmeichel bile kaleye geçse, o gollerin yine atilacagi destansi bir maç ile ba$langicini yapip rövan$inda 3 kasim 1993 de evimizde 0-0 berabere kalarak ilk türk takimi olarak $ampiyonlar ligine vizeyi almi$tik.

    bir sonraki yil 1994/95 sezonunda yine $ampiyonlar liginde idik ve rakip yine manchester idi ama bu sefer evimizde 0-0 berabere kalip* manchester da oynan maç ta ise* 4-0 gibi farkli bir skor ile son maçimizda rakibimize boyun egip $ampiyonlar ligine veda etmi$tik.

    $imdi yine rakip manchester. galatasaray uzun yillar hasret kalmi$ $ampiyonlar ligine. aradan 5 yil geçmi$, en son $ampiyonlar ligi $arkisinin stadyumunda 2006/07 sezonunda çalinmi$.

    2008/09 da bir daha zorlami$ ama steau bukre$ engelini bu sefer a$amami$.

    sizi bilmem ama manchester united in rakip olarak bende apayri bir yeri vardir. bir de milan. sürekli bu ikisi ile kar$ila$mak isterim.

    dolayisi ile uzun bir aradan sonra rabbim nasip ederse 19 eylül ak$ami koltuguma kurulup izleyecegim maçtir*.

    ister yensin, ister yenilsin. yenilirken bile aslanlar gibi oynasin yeter. maç için hiç bir yorum yapmak istemiyorum. manchester evinde tabii ki avantajli gözüküyor ama 1993 de sari kirmizililar güçlerini kanitlami$lardi.

    umarim zevkli bir kar$ila$ma olur. eminim manchester da galatasaray a kar$i oynamaktan büyük bir haz duyacaktir.

    yanliz asil maç old trafford da degil, rövan$ da* ali sami yen arena da olacak. sir alex ferguson un o maçi iple çektigini tahmin edebiliyorum.

    bir de ryan giggs in surat ifadesini çok merak ediyorum, arenanin çimlerine ilk adimini atip, seyircinin tezahüratini duydugunda.

    yani kisacasi uzun bir aradan sonra tekrardan $ampiyonlar ligine merhaba diyecegimiz maç olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın