resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1658
    emre çolak arda ikiymiş. çok topla oynuyomuş, semih çok asilmiş falan filan.

    arkadaş adam orta saha oyuncusu, teknik özellikleri yüksek. tabi topla oynayacak. ha bu arada arda da çok iyi futbolcuydu ama galatasaray taraftarı kıymetini bilemedi. bilemedi çünkü medyanın yaptığı haberleri yorumlayacak zekadan yoksun bir çoğu. art niyeti, içindeki düşmanlığı sezecek idrak kabiliyetine sahip değiller. fenerbahçe medyası şimdiden gördü gelen tehlikeyi, adamdaki potansiyeli. anında çalışmaya başladılar ama anlama sen mal. anında kurulmaya başla. işte o yüzdendir ki bu ülkeye yabancı sınırı falan gerekmez. gencecik yeteneklerimizi piç etmek için yapmadığımız şey kalmıyor.

    lan futboldan anlamaz dallama. bak murtaza gelsin isimli arkadaş 10 numara bi çalışma yapıp galatasaray'da kim ne yaptı diye bir başlık hazırlamış. aç da gör emre'nin pas trafiğine katkısını, attığı gollük pasları, oyunu nasıl açtığını, nasıl hızlı oynadığını, nasıl mücadele ettiğini, nasıl oyundan kopmadığını ve nasıl sürekli oyunun içinde olduğunu...

    ha diyosan ki top kaybediyor. kaybedicek tabi. risk alıyor, sorumluluk alıyor. gereksiz faul yapıyor. yapacak tabi. daha genç. iki yüzlülüğüne kurban senin. semih hata yapınca taşaklarını yiyim canın sağolsun, emre hata yapınca auuuv. olum xavi bile 26'sından sonra oldu. ha önce de iyi futbolcuydu ama 26 sından sonra dünyada eşi benzeri olmayan bir adama dönüştü. emre de gelişecek evrilecek. daha bekle, ne numaraları var meydana çıkmamış çocuğun.

    neyse bizim insanımıza batar sahip olmadığı şeye sahip olan. mesela ramazanda sokakta bişeyler yiyerek yürü gelip dövmeye kalksın öküz. ha allaha şükür öyle mallar henüz izmir'de türemedi ama geri kalan tüm türkiye'de varlar. emre de aynen öyle. genç yaşında parası var, daha da olacak, populer, karı kız görünce kendinden geçiyo sümük oluyor, işini iyi yapıyor, topla şiir gibi oynuyor, her geçen gün ileri gidiyor gelişiyor, ha bir de kuyruk acısı var tabi, o fizikle emre'den bir bok olmaz diyenlerin göt oluşu, içine sindiremeyişi, geceleri rüyalarında ben demiştim diyebilecekleri günü hayal etmeleri falan. o yüzden kıskançlık, hasetlik tabiki olacak.

    ama gençsin, aynen devam, geliştir kendini, geliştirdikçe de gerekiyorsa cristiano ronaldo gibi burnundan kıl aldırma, kendi markanı yarat... yürüyedur emre.

    edit: bu entry kimseye ithafen yazılmamıştır. evet fikir kaynağı bir entry'dir ama içindeki bolca atar ve küfür o entry ve sahibi olan şahsa değil, ardayı da galatasaray'dan kopartan pis zihniyete karşıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın