• 5997
    gelecek seneyi simdiden dusunmesi gereken futbol takimi. biraz sonra yazacaklarim tamamen kendi on gorusum, ve takimdan kimsenin istemedigimiz surece gitmeyecegini farzederek yaziyorum.

    muslera, eboue, amrabat ve dany kesinlikle kalir, hele ki dany son besiktas macindaki performansini devam ettirirse.

    kanimca melo'nun alinma kararini hamit'in performansi belirleyecek, cunku hamit'in esas yeri melo'nun su anki yeri. iyimser bakarak konustugumda, hamit ortaya cekildiginde, sag kanat acigi dogacak. bir ihtimal elmander'e tesekkur edilip yerine umut konulacak (ayni tip santrofor ve turk olma avantaji) ve bitirici bir forvet alinabilir buraya, ama bu da burak yilmaz'a bagli biraz. baros a da gule gule.

    sol bek alinacagini sanmiyorum, zira hakan balta 2 senedir gayet iyi oynuyor. stoper ve sol bek olarak genc ve potansiyelli bir turk pasaportlu oyuncu alinabilir. sag bekimiz fazlasiyla yeterli.

    su an baktigimizda, sag kanat, stoper ve santrofor disinda cok da goze batan bir eksigimiz olmayacak. elimizde 4 tane oynamasi kesin yabanci var. ha dany yedege cekilir, daha kariyerli biri alinirsa ki dusuk ihtimal gibi, o zaman sag acik ve bitirici forvet arasindan secim yapilip oraya alinir. burak yilmaz ve umut iyi bir ikiliydi trabzonda, bizde de olmamasi icin bir neden yok. bu durumda sag kanada amrabat'in bir kopyasi alinirsa, sanirim yeterli bir takimimiz olabilir.

    son olarak ceyhun'a, gokhan zan'a, caglar'a, riera'ya ve bu sene kiralik gidenlere tesekkur edilir.

    son durumda,

    kaleci : muslera - ufuk
    sag bek : eboue - sarbi reyiz
    1. stoper : semih - yeni turk genc potansiyelli stoper
    2. stoper: dany - yeni turk veya yabanci tecrubeli stoper (libero gibi oynayacak, yani dany veya semih ilk mudaheleyi yapacak, bu pasa toplari toplayacak)
    sol bek: h.balta - yeni turk veya yabanci genc sol bek

    sag kanat : yeni yardiran yerli veya yabanci kanat + aydin yilmaz
    d.orta saha: melo alinirsa melo, yoksa hamit + yekta
    o.orta saha: selcuk + emre
    sol kanat : amrabat + engin baytar

    1. forvet: burak yilmaz - yabanci yildiz bitirici santrafor(sag kanat alinirsa, yerli veya yabanci alternatif forvet)
    2. forvet: umut bulut - sercan yildirim

    evet fazla transfer var ama onumuzdeki sene de s.liginde daha tecrubeli olacagiz ve yabanci sayisi 5 olacak. benim tahminim, ve biraz beklentim boyle olmasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın