• 2018
    2012/2013 transfer sezonunu kadro planlamasi acisindan başarısız gecirmis yonetim. ofsaytlamadan once lutfen sunu oku: (bkz: galatasaray futbol takımı/#1039540)

    arkadas bunu ben gormusum, ben kimim ki, siradan bir galatasaray taraftariyim. isi, meslegi bu olan, bundan para kazanan adamlar ujfalusi veya semih'den birine bir sakatlik veya ceza vs gelmesi durumunda alternatifsiz oldugunu nasil goremiyor dusunuyorum ve fakat bir cevap bulamiyorum. hayir ujfalusi 35 yasinda olmasa diyecegim ki gencecik adam, uzun donem planlarimiz dahilinde yerine birini alip neden masraf yapalim veya gencecik adam, sakatlanir sonra iyilesip form tutar ama pes be abicim, adam futbolu sezon sonunda birakacak ve biz aymazca bekledik ujfa'nin futbol hayatinin sona ermesini. simdi de yillar sonra sampiyonlar ligine buyuk bir maddi yatirim yaparak geri dondugumuz sezon icin yapilacak transfer doneminin son bir kac saati ve bizim defansimiz eksik, defansa oyuncu transfer etmeye calisiyoruz. cilekmis, seveyim cileginizi.

    pesinen edit:

    denilecek ki ujfa nin sakatligi plan dahilinde degildi de yonetim ne yapsin son dakikada alinabilecek en iyi adam cris. esas sorun cris in veya ahmet in mehmet in transfer edilmesi degil. sorun son saniyeye kadar beklenmis olmasi.

    olur da su anda bahsi gecen chris degil pique yi bile transfer etse yonetim, burada elestirilen vizyonsuzluk, plansizlik. defansin en temel oyuncusu sezon sonu futbolu birakacaksa senin yonetim olarak gorevin adamin futbolu birakmasini bekleyip oyle yerini doldurmak degil, simdiden bunun planlamasini yaparak artik bu sene ujfa yi yedek dusunup onun onunde ilk onbir oynayacagi oyuncuyu zamaninda takima katabilmektir.

    bunu yapmayip ustune bir de 36 yasinda bir oyuncu sirf tecrubeli diye transfer ediliyorsa, bir zahmet elestirilsin bu yonetim. bir de dunya futbolu avrupa dan ibaret degil, tum sezon besledigimiz scout ekibi bir zahmet guney amerika yi bir tarayaydi da transfer donemi biten avrupa daki cer cop yerine dogru duzgun bir futbolcu son saniyede olsa bile alinirdi.

    edit:

    guzel arkadasim yonetim basarisiz demiyorum, yonetim transfer donemini basarisiz gecirdi diyorum. fatih terim in adina hurmetine transfer edilen hamit ve burak, 8.5 milyona alinan amrabat transfer basarisi degildir. yoksa biz de biliyoruz yonetimin her ne kadar transferlere yansimadiysa da finansal olarak kulubu refaha yavas yavas ulastirdigini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın