*

  • 595
    türkiye'nin aynası...

    türkiye'de çok az kişi hakettiği için bir yerlere gelebilmiştir. en önemli koltukları, birilerinin yakınları işgal eder. en önemli ihaleleri, birilerinin çıkar odakları kazanır. en önemli köşeleri, birilerinin pohpohlayıcıları tutar.

    türkiye'deki her yapı gibi, türk spor basını da satılık kalemlerin en önemli yerleri işgal ettikleri, en yüksek mertebelere ulaştıkları bir bölge sadece...

    hal böyleyken, galatasaray olarak bu kalede çok fazla adamımız yokmuş gibi görünüyor. olmasın da zaten. kalemi satılmamışların görüşleri bizler için yeterli. ama bu durum, rakiplerle yapılan mücadeleye ek olarak, bir de psikolojik bir mücadele gerektiriyor.

    peki biz taraftarlar, bu mücadeleye hazır mıyız? iki gündür burak yılmaz'a yapılmayan kalmadı. en önemli rakibimiz ilk hafta centilmenlik dışı, iğrenç bir golle puanı kurtarmış, bir hafta sonra elle gol atmışken, burak'ın tartışmalı pozisyonunun bu kadar büyük bir fırtına koparıyor olması, her şeyi gayet güzel özetliyor. desteğimizi hissettirebildik mi mesela burak'a?
App Store'dan indirin Google Play'den alın