resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1375
    bursaspor maçında, umutla beraber ilk 11 başlamasının gerektiğini düşündüğüm futbolcu.

    elmander'i yedek kulübesinde görmek, nedendir bilmiyorum ama canımı çok sıkar. şuanda kadromuzda, süperligde hangi takımda oynarsa oynasın, ilk 11 çıkabilecek 3 forvet oyuncumuz var. seçim yapmak gerçekten çok zor.

    elmander'in geçen sene bize neler kattığını hep birlikte gördük. umut çok formda başladı. burak yılmaz ise bitiricilik konusunda ki yeteneğini ve kendisini ne kadar geliştirdiğini geçen sene gösterdi.

    oynadığımız sisteme göre bu 3 oyuncunun arasından birsi yedek kalmak zorunda.

    elmander ve umutun aynı tipte oyuncular olduğunu düşünüyorum. yorulmak bilmiyorlar, defansın arkasına çok iyi koşu yapabiliyorlar, rakip stoperleri çok yoruyorlar fakat pozisyonları sonlandırmada güçlük yaşıyorlar. bitiricilikleri zayıf kalıyor. bu iki oyuncuda çok güzel alan boşaltıyolar ama bu alanlarda topla buluşup, pozisyon yakalayan ve bu pozisyonu gole çeviren bir oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz.

    bu noktada burak yılmaz'ın devreye girmesi lazım. aralara ne kadar iyi kaçtığını biliyoruz. yakaladığı pozisyonları gole çevirme yüzdesinin iyi olduğunuda biliyoruz. bu yüzdendir ki elmander ve ya umut'un yanında mutlaka burak'ın olması gerekir. umut'un şu haftalardaki performansını göz önüne alarak burak'ın yanında olmasını daha doğru buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın