• 2519
    kızıyorlar ama gitgide fenerbahçe taraftarına benzeyen güruhtur.
    yıllarca iyi futbol, başarı ve güce(u: saha içi ve saha dışı güç. kabul etmek gerekir ki bu dönem kadar ağırlığımızı ortaya koyup taşşaklarımızı yaydığımız bi dönem görmedik. gerek yönetim gerek futbol anlamında) hasretinden midir bilmiyorum bu yolda herşeyi mübah saymaya başladığımızı üzülerek izliyorum.

    misal 12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçı.
    engin baytar bildiğin hakemi dövdü.
    haklı mı?
    tabii ki haksız.
    yapmaması gerekirdi. saha içindeki hırsı onu bambaşka biri yapıyormuş.
    ulan biz emre belözoğlu ve diego lugano'ya, onaları savunan zihniyete, onları hoşgören taraftara yıllarca burada haklı olarak sövmedik mi?
    e şimdi bu neyin kafası?
    ve bugünkü* burak yılmaz'ın penaltı pozisyonu.
    ben kabul etmiyorum kardeşim bu hak çalma işini mübah görmeyi. tabii ki selçuk inan o pozisyondan doğan penaltıyı dışarı atmayacaktı. tabii ki burak yılmaz gidip "aga penaltı yok o pozisyonda" diye hakeme itirafta bulunmayacaktı. bunlar çok ekstrem davranışlar olurdu. zaten bana göre bunları yapacak futbolcu yok dünyada. ve bu tarz penaltılar, fauller, ofsayttan gelen haksız goller sürekli olacaktır. buna bi itirazım yok ama galatasaray taraftarının* bu yanlışı normalleştirme çalışması ve burak yılmaz'ın hatasını kabullenme ve hatta savunma durumu beni endişelendiriyor.
    bunlar bizim değil fenerbahçe taraftarının yapacağı işler kardeşlerim. gidip yarın tff binasına yürüyüp "bizim penaltıyı silin bjk maçı 3-2 kazanmış sayılsın" diyelim demiyorum ama yanlışı da savunmayalım lütfen.
    ulan yanarım yanarım bu fenerli kafasını yaşayanlar beni fenerlilikle itham ediyor ben ona yanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın