• 356
    hayatımda izlediğim en rahat derbiydi diyebilirim. 1-1 oldu, atarız dedim. devre bitti ikinci yarı üçleriz dedim. 2-2 oldu uzatmaya bile gitmeyecek dedim içimden. 10 kişi kaldık, farketmez dedim. dediğim gibide oldu gerçekten. çok mu iyi oynadık? hayır. ama bu bile yetti. çünkü çok daha iyi takımdık. bu fenerbahçenin ligde ilk ikiye girmesi imkansız. herkes gassaray-fener götürür ligi diyor ama bana göre trabzon, hatta iyi bir kenetlenme yakalarlarsa özhan canaydın dönemindeki halimize benzettiğim beşiktaş, iyi bir bursaspor fenerbahçeyi geride bırakabilir bu sezon.

    bizim için güzel tarafı fener maçlarındaki ya yenilirsek psikolojisi tamamen kalkıyor artık üstümüzden. bu baskı fenerbahçeye geçiyor artık. bunu sağlayan yönetim, teknik ekip ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler.

    birazda taraftarımız ve bazı futbolcularımız **akıllansa, gerek arenada, gerek deplasmanda, gerek sosyal paylaşım ortamlarında derbiler öncesi ortamı germesek, gerginliklerden fenerbahçenin beslendiğini, bu tarz gerginliklerin hep onlara yaradığını öğrenebilsek her şey çok daha güzel olacak ya. dur bakalım zamanla öğreniriz bizde bazı şeyleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın