• 157
    muslera-eboue-dany-semih-hakan-hamit-selcuk-amrabat-emre(engin)-elmander-umut

    11iyle çıkmamız gereken maçtır, burda kilit nokta orta saha çünkü hamit'in fiorentina maçında selçuk çıktıktan sonra ki performansı gözle görülür şekilde arttı, orta sahada engin-selçuk ikiliisi selçuk-hamite göre daha veirmsiz olur kanatlara gelirsek;

    ben kesinlikle amrabat diyorum çünkü kanatlarda sadece engin dikine oynayabiliyor fakat onunda bir kere çizgiye inip orta açtığını görmedim daha çok emre gibi içeri kat ediyor ki ben amrabat'ın hazır geldiğini düşünüyorum yaklaşık 1 haftadır antremanlara çıkıyor ve bundan öncede olimpiyatlarda oynadı. amrabat-selcuk-hamit 3lüsü dikine oynayacağı toplarla umut ve elmanderi pozisyona çok rahat sokabilir, umut dedim çünkü;

    kesinlikle necati değil çünkü necati'nin formunda belirgin bir düşüş vardı zaten süper finalde, bu sezonda özellikle fiorentina maçının ilk yarısında neredeyse 10 kişi oynadık ki umut ve elmanderin kazma egemenle bekir'e yapacağı presle çok rahat pozisyona girebiliriz. bu sezon stoperler sıkıştığında topu almaya gelip defansla-ofans arasında köprü olabilecek bir emre belözoğluda yok, bu yüzden kuracağımız baskı ile maçı rakip yarı sahada oynayabiliriz.

    ha şöyle bişey var daha sezon başı yani daha tam anlamıyla hazır değil 2 takımda (ara: 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe) maçı gibi büyük bi baskı ve pres yapmamızı beklemiyorum ama yinede bunaltıcı bir pres olacaktır.

    tüm bunları alt alta koyunca maçın kilidinin kuracağımız pres ve araya atacağımız toplar olduğunu düşünüyorum, dikkat edeceğimiz nokta ise yan toplar ve alex'in pasları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın