• 142
    almamız gereken maçtır. ne yapıp edip almalıyız. bazıları diyor "iki takım da sezon öncesi çok kasmak istemeyecektir" bunların hepsi hikaye. kasalım, her şeyimizi gerekirse ortaya koyalım alalım bu maçı. bu maç sezonun geri kalanını "bence" tayin edecektir. fenerbahçe eğer süper final'den sonra burada da kupayı kaldırdığımıza şahit olursa daha lig başlamadan "bu takımı geçemeyiz" düşüncesi hem futbolcusunun hem taraftarının kafasına yerleşecek ve ligin kırılma anlarında kötü sonuçlarla karşılaşmalarına sebep olacaktır. kazanmamız bizim açımızdan çok çok olumlu etkiler gösterecektir. bir kere artık galatasaray'ın futbolcusu, taraftarı "fenere şansımız tutmuyor" diyemeyecek aksine sezon boyunca ve devamında "eze eze yeniyoruz, gelsin fenerbahçe maçı" düşüncesine artık tam anlamıyla varacaktır. herkes görüyor ki galatasaray fenerbahçe'ye karşı fatih terim geldiğinden beri amatör küme takımına karşı oynarmış gibi tek kale, tüm kontrolleri eline almış şekilde, iyi oynayan, yediği gollerde de atılan bir ve iki şutun gol olmasıyla olan bir oyun oynamaktadır.

    maç hakkında taktiksel yorum yapılmaz. çünkü derbi. biz ne kadar iyi takım olursak olalım, fatih terim'in de dediği gibi transferler ile maç kazanılmıyor. oyuncularımızın sahada tam konsantrasyonla oynamaları ve en az rakibi kadar koşmaları gerekiyor bunları yaptıktan sonra zaten varolan kalitemiz farkı yaratacaktır.

    tek dileğim allahtan, ne olur ama ne olur iyi olan kazansın. absürd bir fener golü yemeyelim. başka türlü zaten bize gol mol atamazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın