• 1
    adamlar sinava girdi askere gidecek ama sozlukte daha basligi acilmamis. neyse oncelikle askere gitmek icin en kotu donemi sectikleri icin kendilerini tebrik ediyorum. agustos sicaginda gunesin altinda kislik botlarla yanasik duzen ve tufeksiz hareketler serisi gibi adami siken egitimlerde kendilerine allah sabir versin diyorum.

    lafi cok uzatmicam direk kilit noktaya geliyorum. acemilik bittikden sonra kendi birliklerinize gittiginiz zaman uzun donemler sizi korkutup ustunuzde baski kurmak isteyecekler. ilk gunden koguslara agzina kadar su basip cektirmek isteyip ustunuzde otorite kurmak isteyecekler. bunlara papuc birakmayin. korkmayin o cekpaslari suratlarina atip siktiri cekin. daha fazla dayilanip vucuarindaki faca ve sigara izlerini gosterip bir dogulu piskopatlariz ayagina yatmaya calisicaklar siklemeyin ibneleri. ol yada oldur diye bir amerikan klisesi vardirya iste askerdeki versyonu ez yada ezildir. surekli ezin onlari yoksa onlar sizi ezerler. yaslari zaten sizden en az 4-5 yas kucuk olurlar. abilik taslayin. tek basiniza yapamazsiniz tabiki bunlari yaninizdaki adamlarin saglam olmasi lazim. onlara karsi sut cocugu olmadiginizi gostermeniz lazim yoksa gotunuzden kan cekerler. diger kisa donem arkadaslrinizla ortak bir strateji kurmaniz gerekiyor. onlar sizi bolup grubun gucunu dusurmek isteyecekler bu oyunlara gelmeyin. zaman ilerledikce cavus olup gorevleriniz belli olacak. kiminiz revirci kiminiz yazici olacak. ele gecirdiginiz gorevlerin onlara karsi hep bir tehdit unsuru olarak kullanin. sana artislik yapanin hasta olunca revire gidemeyecegini gitse bile eli bos donecegini bilmesi gerek.

    son olarak eger doguya giderseniz dusmaniniz pkk'dir ama batiya giderseniz dusmaniniz uzun donem erler ve uzman cavuslardir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın