• 5817
    omurgasının her bir parçasını izlerken ayrı ayrı zevk aldığımdır.

    (bkz: fernando muslera): kısaca mus. kalede her zamanki gibi güven verecek. zeminini yadırgadığı stadyumlardaki uzun paslarının isabet oranı düşüyor, olsun. defans arkasına atılan toptaki uyanıklığı yeter. geçen sene bıraktığı yerden devam etsin yeter, daha iyisine gerek bile yok.

    (bkz: semih kaya): böyle bir şey yok. bu çocuk daha 21 yaşında ve defansın emniyet amiri. 4 agustos 2012 galatasaray lazio maçı'nda uzak tribünlerden görebildiğim kadarıyla müdahaleleri, hamleleri kusursuzdu. geçen sene bıraktığı yerde üzerine koyarak gelecek, geliyor.

    (bkz: selçuk inan): onun ışıldamak için melo'ya ihtiyacı yok. takımın ona ihtiyacı var, nokta. gelirse melo'nun ona ihtiyacı var. hamit'in de ona ihtiyacı var, elmander'in de burak'ın da. bu takımın lideri, yıldızı, her şeyi.

    (bkz: johan elmander): bu sene en az 15 golü var. geçen sene kaldığı yerden devam edeceği belli. böyle bir profesyonellik yok. hazırlık maçında da çalışkan. hep çalışkan. halı sahalardaki idollerimden biri, diğeri jardel. (pil doluyken: elmander, boşken: çakılı forvet olarak jardel)

    bir de izlemesi zevk veren/verecek yardımcı elemanları var ve olacak. eboue, ujfalusi, emre çolak*, hamit, amrabat, burak, umut, aydın, engin, yekta, belki dany ve kimi zaman hakan balta.

    en sevindireni emre çolak ve semih kaya'nın gözlerimizin önünde seviye atlıyor olması. ellerimizde büyüyor keratalar.

    2012-2013 sezonun şampiyon olur muyuz bilemem ama bu takım safi mücadelesiyle yine zevk verir, yine mutlu eder. inşallah 4. yıldızı takana kadar şampiyonluğu kimselere bırakmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın