• 5809
    kadro kalitesi olarak nirvanaya ulaşmış takımdır.

    şimdi öncelikle şunu söyleyeyim, dün gece facebook'a girdim ve vaslui maçından sonra bir ağlamadığı kalan ergen fenerbahçeli arkadaşımın "biz bu lige fazlayız, oha fenerbahçe" diye çığlıklar attığını gördüm.

    http://www.footballuser.com/...92_Fenerbahce_SK.jpg

    şimdi aykut kocaman'ın sırf alex'i silmek ve vaslui maçını unutturmak için yaptırdığı transferlere bakarsak fenerbahçe yedek kulübesi şu şekle bürünüyor:

    günok, egemen / bekir, serdar / orhan, alex, selçuk şahin, bienvenu, semih. bir de gomis gelecek de daha nereye geleceği belli değil.

    şimdi çok net söylüyorum bir kere forvet hatlarındaki isimleri ben a2 takımımızda oynatmam, berk'in önünü kesmelerine gerek yok.

    selçuk şahin denen eleman oyunu ileri geri 5 metrede oynayan bir oyuncu. arada bize gol atar o kadar. alex'in ben hala bu takımda iş yapacağını düşünüyorum o ayrı.

    egemen / bekiri ikilisinden biri as diğeri yedek olacak. vaslui maçından sonra egemen kesik yer heralde. ben buradaki 4 oyuncuyu da bizde istemem.

    şimdi bize gelelim.

    http://www.footballuser.com/...9_Galatasaray_SK.jpg

    bu kadroya sol bek gelebilir, melo gelebilir, çilek gelebilir, nuri gelebilir. bu saydıklarımın tamamı gündemde olan hamleler. hiç biri gelmese bile melo'nun yerine hamit oynar, engin oynar. bir şekilde orası doldurulur.

    yedek kulübemize gelelim.

    ufuk, dany, gökhan, emre / culio / riera, engin, umut, necati.

    umut - necati ikilisi çok net bir şekilde fenerbahçe yedek forvetlerinden iyiler. fener'de sol açık'ın yedeğinin caner, sağ açığın yedeğinin topuz olduğu düşünüldüğünde yedeklerimize bence yine çok daha iyiler. dany bana kalırsa fener'in yedek savunmalarından çok daha iyi, bir tek gökhan sıkıntı. bir de ufuk'un son hazırlık maçında yediği gol beni çok üzdü, günok > ufuk diyebiliriz belki.

    sonuç itibariyle kadro kalitesi olarak havada karada fener'i öper bu kadro, hayal görmeyin.

    not: fatih terim - aykut kocaman kıyaslamasına dahi girmiyorum. çarpılırım falan...

    düzenleme: neverfall uyardı, kelime hatası düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın