• 5799
    bugün e kadar hiç bir hazirlik maçini izleyemedim. lakin orta da bir gerçek var. o da $imdiye kadar pek de ciddi olmayan rakipler kar$isinda bol bol gol atiyoruz ve henüz 1 gol yedik.

    bu tabii ki iyiye i$aret. lakin dedigim gibi, henüz ciddi bir rakip kar$isinda gücümüzü gösteremedik.

    kadromuzu çok büyük ölçüde muhafaza edebildik ve kaliteli takviyeler yaptik.

    ufak bir analiz yapacak olursak, takimi arti ve eksiler olarak ele aldigimizda, eksiler hanesine yazilacak ilk isim belki de felipe melo olur.

    melo konusu hala belirsizligini koruyor. lakin orta da bir gerçek var ki, $ayet bu saatten sonra gelir ise de, melo artik eski melo olmayacak.

    melo'nun haricinde eksiler hanesine yazilacak ba$ka bir hadise henüz görmüyorum. ufak tefek sakatliklar haricinde.

    artilara geçer isek, ilk olarak sercan yildirim derim. bol bol gol atiyor. takimda ki forvet sayisinin cogalmasi ile forma sava$inin iyice kizi$masi ona yarami$ gibi görünüyor. hadi bakalim, patlama belki de bu yil olacak.

    bir diger arti ise yekta kurtuluş. bazi kaynaklardan fatih hoca nin onu melo'nun bölgesinde denedigini duyuyoruz. kasimpa$a dan büyük umutlar ile gelmi$ti. fakat bugün e kadar $ans yüzüne pek gülmedi. beklemedeyiz..

    diger yandan yapilan transferler ise kesinlikle büyük birer arti! hamit, umut, amrabat transferleri kesinlikle takima katki saglayacaktir. heyecanla bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın