• 575
    lig tv : türk futbolunun becermekle meşgul olan kanal. para verdim benim düzenimle oynanacak mantığı ile futbolumuzu batırmaktadır. heyecan heyecan diye anca ... yapmadıkları kaldı. allah belalarını versin.

    ntvspor : en azılı galatasaray düşmanı olan kanal. sahibi fenerbahçe'ye başkan olmayı düşünen biri. fenerbahçe'nin en b.ktan haberi 1 dakika yayınlanırken, galatasaray'ın en önemli haberi 25 saniye falan yayınlanır. haluk yürekli dışındaki tüm çalışanları bir halta yaramaz. buna güntekin de ercan taner de dahil.

    hürriyet : başındaki adam ercan saatçi. başka söze gerek yok herhalde. fenerbahçe'nin maşası olan gazete.

    vatan : başındaki adam ibrahim seten. nam-ı diğer ibo. fanatik fenerli. gazetenin sahibi de demirören. hani şu bjk'yi batırdıktan sonra türk futbolunu da batırmaya çalışan adam. aziz'in diğer maşası.

    milliyet : her gün fener'den galatasaray'a çalım adlı başlığı atan gazete. fenerbahçe'nin hiçbir olumsuz haberini görmedim ne tesadüftür ki galatasaray hakkında da olumlu hiçbir haber bulunmamakta.

    fotomaç : bırak gazete niyetine kullanmayı çöp kağıdı niyetine bile kullandırılmayacak olan kağıtlar bütünü. en acı noktası ise bu gazete için ağaçların kesiliyor olması...

    fanatik : doğan medya'nın bir diğer gazetesi. hala alan var mı merak etmekteyim. fenerli patronların oyuncağı işte.

    amk : gördüğüm kadarıyla en dengeli spor gazetesi. yani ben bir tarafa kaydığını görmedim henüz. gören duyan renktaşlarım varsa bilgilendirsin beni de bileyim.

    birtakım örneklerden de anladığımız kadarıyla böyle basın olduğu sürece bu ülke bir gram ileriye gidemez. iğrençleşmede birbirleriyle yarışıyorlar. hepsi taraf hepsi yancı hepsi iğrençlik abidesi. ve hala çıkmış "bu ülkede gazete okunmuyor yea" diyip ağlayabiliyorlar. şahsen gazete almıyorum bu ülkede, almayacağım da. 50 kuruşumu bu leş kargalarına vermeyeceğim. sizin de vermemenizi tavsiye ediyorum. verdiğimiz 50 kuruş dolaylı yollardan takımımıza zarar vermekte ve birtakım para babaların
App Store'dan indirin Google Play'den alın