• 24
    bu kadar kaliteli galatasaray sevdalısının aynı anda bulunduğu ve sosyal medyadaki en güzel sözlüğün, hele ki adı galatasaray ise kaliteden ödün vermesi beklenemez. popülarist olarak yazar alımı her daim açık olsa sözlükte şu an binlerce yazar olurdu ama kalite de yerlerde olurdu. bir yerde kalite olacaksa önce kurallar olmalı.

    farkında olarak ya da olmadan diğer galatasaray taraftarlarına yön verdiğimizi bizzat ben biliyor ve gözlemliyorum. bu kadar farklı yaş, meslek vs. yazarlar her daim galatasaray için zaman ve emek vermekte.

    belki bazıları yalnızca geyik yapmaya, ona buna sallamaya gelse de bir çok insanın bu sözlüğe ve galatasaray' ımıza emek verdiğini çok yakından biliyorum.

    galatasaray, başkanından, yöneticisine, futbolcusundan, taraftarına kadar her zaman kalitesiyle örnek olmuştur. bu elitlik başkaları tarafından kıskanılmış ve hep özenilmiştir.

    şimdi bütün sözlükler arasında uzak ara en kaliteli olan bu sözlüğün korunması ve gelişmesi açısından yapılacak olan her şeye, tüm bu kurallara sonuna kadar katılıyorum, üzerime düşecek tüm sorumluluğu kabul ediyorum ve uygun görülürse verilecek görevleri de seve seve kabul edeceğimi bu vesileyle belirtiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın