• 13
    yazarların birbirlerine hitap ederken kullandıkları üsluplarının net olarak belirlenmiş saygı kuralları çerçevesinde moderasyon tarafından kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. saygı önemli. hepimizin yolu burada kesişmiş ve aynı amaç doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. klavye başında komiklik yapıp, sağa sola sallamak kimseye bir şey katmaz, bu ortama zarar verir sadece.

    yazarların başka bir yazarın hatalarını, kusurlarını ya da katılmadığı fikirlerini herkesin gözü önünde çirkin bir üslupla dile getirmesi bize yakışmıyor. uygun bir üslup kullanılması sözlük açısından daha iyi olacaktır. aksi girilerin katı kurallar çerçevesinde imha edilmesi taraftarıyım. ayrıca nick altından veya herhangi bir başlıktan sallamak yerine yazarın hali hatrı sorularak mesaj ile uyarmak sözlüğün samimiyetini ve kalitesini artıracaktır.

    bunların dışında niteliksiz entry maddesinde biraz değişiklikler yapılarak katı kuralların uygulanmasına devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. diğer sözlüklerin*** durumu ortada. saldı gitti ve şimdi hepsi ah nerede o eski bayramlar modunda. inanılmaz çirkinlikler, troll akımının önüne geçilememesi, sözlük formatının dışına çılması vs.. sorsan herkes özgürce istediğini yazıyor. yazsın tabi, herkes fikrini belirtsin ama belli kurallar dahilinde olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın