• 164
    az önce arenadan bir satış yetkilisi arayıp 4. kat kale arkasından aldığım koltukların, rakip takım taraftarının oturacağı yerin yanında olduğu için tampon bölge olarak kullanılacağını, dolayısıyla 2 adet kombinemin artık geçerli olmadığını söyledi.. sadece 1.kat kale arkasında yer varmış ve kombinemi oraya taşıyacaklarmış, bununla birlikte aradaki 2x100=200 tl farkı da almayacaklarmış.. sevindim tabi.. ama sonra gucumuzsizsiniz.com'a girip baktım ki yeni koltuklar farklı bloklarda.. e dedim "bunlar yan yana değil, hatta birbirinden baya uzak", beyefendi de 1. katta genelde kimsenin kendi koltuğunda oturmadığını, büyük ihtimalle kimsenin de gelip bana "orası benim yerim" demeyeceğini söyledi..

    merak ettim, bu doğru mudur acep? bilen renktaşlarım mesaj kutumu şenlendirirse ne mutlu bana..

    bu arada toplamda 36,000 adet kombine satılmış.. rakip takım taraftarına ayrılacak koltuk sayısı da fiks 2,500 imiş.. kombinelerini adrese teslim isteyen taraftarlar da en geç 15 güne kavuşurmuş kartlarına..

    bekle beni volkan demirel, bekle beni ömer çatkıç, bir adım daha yaklaştım ense kökünüze, tükmüğü bırakırım valla, akıllı olun..

    edit: yazar arkadaşlar sağolsun*****, genelde aynı şeyi söylediler.. şöyle ki; güney tribünde sıkça "kalk koltuğumdan" muhabbeti oluyormuş ama pegasus'ta pek kimse sallamıyormuş.. benimki de güney tribünde.. neyse diyorum, hallolur bir şekilde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın