• 1040
    taraftarlarımızın başlattığı #hedef1milyonurun kampanyasını duyunca yazmadan edemedim. açıkçası bir forma için 99 tl'yi fazla bulmamdan dolayı forma alarak katılamayacağım kampanya. girdiğim bir iddaa'dan dolayı bir arkadaşımdan forma ve mont kazandım, onu aldıracağım tabi.

    benim kulübümden beklentim kaliteli bir malı en azından piyasa fiyatıyla satmaları. kaliteli bir t-shirt'ü 30 liraya alabilirken sırf üzerine arma koydukları için 5 liralık t-shirt'e 30 lira vermeyi mantıklı bulmuyorum. diğer store müşterilerini bilmem ama benim bugüne kadar gsstore'dan aldığım tüm ürünler standart kalitenin altında çıktı. 2 tane parçalı mont aldım, ikisinin de iç cepleri yırtıldı. parçalı mont ile leo franco'nu selçuk şahin'den gol yediği fenerbahçe derbisini yeni açık'tan seyrettim, atletim monttan daha ıslaktı; gerisini siz düşünün. sonuna kadar galatasaray t-shirtlernin rengi iki yıkamada soldu, sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar yazılı sweetshirt'ün üzerindeki yazılar ve sırt kısmındaki arma silindi vs.vs diye uzar gider bu liste.

    taraftarın alışveriş yaparak takımına destek vermesi güzel birşey ama taraftarı enayi veya süt veren inek olarak görmek kötü bir şey. bazılarımız kolay para kazanıp, kolay harcayabilir, bazılarımız ise o kadar rahat olmayabilir. gsstore yönetiminden beklediğim harcamalarımızdan feragat ederek yaptığımız alışverişlerde az da olsa bir kalite ortaya koymalarıdır. forma fiyatlarına gelince bu konuda takımımdan bir öncülük bekliyorum. en azından 50-60 lira seviyelerine çekilebilir fiyatlar. herkes kolayca parçalısını alır, maçını izler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın