• 1934
    son 10 yılın en mantıklı hamlelerini yapmaktadırlar. şike sürecini yönetme şekli hariç* mükemmele yakın bir iş yapmaktadırlar.

    hamit, amrabat, burak transferlerinden sonra olayın arkasında neler olduğu öğrenmeden konuşmamak gerektiğini öğretmişlerdir bizlere. istediğimiz oyuncuyu alırız, bizi istemeyeni almayız gibi söylemleri boş laflarda değil uygulamada başarı göstermişlerdir. en basitinden amrabat. biz istediğimizi alırız dediler aldılar. kayseri para kazansın bizene. real transfer yaparken man utd para kazandırdık diye üzülmüş müdür? biz işimize bakıyoruz.

    melo konusuna gelince; yine olayın iç yüzü çok önemli. muhtemel hamitte olduğu gibi bu hafta karalama kampanyaları çıkacak. aslını bir zaman öğreneceğiz bu meselede de. melo alınmazsa bu yapılan transferlerin anlamı yok benim için. bunu her yer dedim. melo'yu başkanın ve terim'in istediğini de biliyoruz. juve sorun değil gibi gözüküyor. melo bizi isterse gelir yani.

    çilek milek diyorlar. bir forvete ihtiyacımız yok bir sol beke ihtiyacımız olduğu kadar. oraya en azından gelecek vadeden bir oyuncuyu alsak bu bile kardır diyorum.

    bir de gönlümde nuri şahin var ki transferi ile sezonu kapatsak bile yeter.

    düzeltme: yıl ve imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın