• 2439
    deyim yerinde ise bu saatten sonra artık top kendilerindedir. yapılan bunca güzel transferden ve önemli icraatlardan sonra artık bu takıma yaraşır bir şekilde her alanda takımımızı desteklemeliyiz. ve olur olmadık yerde kendi kulüp yöneticilerimiz başta olmak üzere futbolcularımız ve diğer önemli galatasaray büyükleri hakkında atıp tutmayı bırakmalıyız. eleştirmek güzeldir fakat yandaş medyanın gazına gelerek' ten daha önce yapmış olduğumuz yanlış beyanatları ört bas etmek için bak ben demiştim moduna girmemeliyiz.

    son olarak kombine kart sahibi taraftarlarımıza özellikle doğu-batı tribünde bulunacak taraftarlarımıza çok özel bir ricam olacak. her ne kadar bağıran çağıran destek olmaya çalışan kale arkası ultraslan tribünü olsa dahi, batı tribününden çıkacak kuru bir uğultu bile rakip takım futbolcuların ayaklarının titremesine yetecektir. ayrıca bu sene tezahüratlarda tribün tekelciliğine bir son verilmelidir. maçları genellikle ultraslan tribününde izlerim ve elimden geldiğince, nefesim yettiğince bağırmaya çalışırım. ama sonuçta insanız bir yere kadar gidiyor nefes sonrasında ise bildiğiniz mırıldanmalar ve arabesk tezahüratlar başlıyor. bunun önüne geçmenin tek yolu da tribünler arası bağlantıyı kurmak ve karşılıklı tezahüratlar eşliğinde destek olmaktır.

    1990 lı yıllarda ve 2000 li yılların başında ali sami yen cehenneminde bulunmuş arkadaşlar ne demek istediğimi çok çok iyi anlamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın