resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2358
    bence çok başarılı, isteyen ofsaytlasın.

    siz, ben, o başkan olsak o istediğimiz açıklamaları yapabilirdik. mesela beşiktaş'a vermiyoruz gökmenin gazetesi stad bizim değil mi diyebilirdik. eee? ne olacak, gereksiz gerginlik. biz vermek istemiyoruz, ünal başgan çok mu istiyordu be vermek? adam başkan, konuşmasına tarzına dikkat etmesi gerek.

    transfer mi ? alın işte, ortada. evet 25'i açıklaması yanlıştı. 12 temmuz ve transferlerimizin çoğu sonlandı neredeyse. ağustos'a 1 adet bile transfer sarkmayacak gibi duruyor. daha ne istiyoruz ki ? biz böyle erken biten bir transfer sezonu gördük mü hiç ? hepsini geçtim, hangi transferine kötü diyebiliriz ki?

    başarı mı ? 8. takımı şampiyon yaptı, borçları toparladı.

    daha ne yapsın ? messi ronaldo mu gelsin ? cebinden tüpçü gibi borç para mı akıtsın ? borç da değil, hibe etsin lan tamam. e bu adamın parasına muhtaç mı galatasaray ? balık vermiyor adam, balık tutmayı öğretiyor, kulübü düzlüğe çıkarıyor. hibe etsin mi istiyoruz? e etsin, bu adam gittiğinde ne olacak ? her gelen başkanın cebine mi bakacağız ? koskoca galatasaray bu. yöneticinin, başkanın cebindeki paraya ihtiyacı yok, kendi ayakları üzerinde durabilir. sadece kulüp içerisindeki yanlışlıklar düzeltilmeliydi. onu da çok başarılı bir şekilde, emin adımlarla sağlıyor..

    yeter ki köstek olmayalım, o özlenen avrupa günleri geri gelecek yine fırtına gibi eseceğiz. bize düşen ünal aysal ve ekibine destek olmak, gs ürünlerini kullanmaktır. gerisini bırakalım işin profesyonelleri düşünsün..
App Store'dan indirin Google Play'den alın