• 2428
    transfer endişesi içinde neden bu kadar panik olduğunu anlayamadığım güruh.

    ligin en iyi kalecisi * sende, en iyi sağ beki * sende, en iyi orta saha oyuncusu * sende, en bol alternatifli forvet hattı * * sende, en iyi stoper rotasyonu * sende. 7-8 kişilik oturmuş bir iskelet kadron var, dolayısıyla en iyi takım oyunu da sende. hadi hepsini geçtim, ligin en iyi teknik direktörü sende.

    melo, hamit, bir sol açık ve bir golcü olmak üzere sadece 4 (dört) transfere ihtiyacı var bu takımın.

    melo ile ilgili her şeyin olumlu gittiğini; ünal aysal, abdurrahim albayrak ve fatih terim'in bizzat kendisi söylüyor zaten.
    sol açık mevkii için assaidi gibi bir futbolcu imza aşamasına getirilmiş, o mevkideki eksik de giderilmiş.
    bir forvet transferi mutlaka ve mutlaka yapılacak ve hatta en büyük bütçe bu transfere ayrılacak muhtemelen. bunu da ünal aysal ve abdurrahim albayrak bizzat söylüyor.

    yani hamit dışında bu 3 takviye için * hiçbir problem yok gibi görünüyor.

    seneye ligde büyük ihtimalle fenerbahçe'den başka yanına yaklaşan bir rakip olmayacak. ligi %100 ihtimalle ilk 2'de, çok büyük ihtimalle de şampiyon bitireceksin. önümüzdeki sezon seni en çok zorlaması muhtemel rakibinin * oturmuş kadrosu dağılmış, ilk 11'ne en az 5 * yeni oyuncu koyarak yeni sezona başlayacak. ki bu oyuncular da; hasan ali, egemen, mehmet topal gibi kapasitesi sınırlı oyuncular.

    ki bütün bunların yanısıra, karşı tarafın şike'den 6 yıl 3 ay hapis cezası alan başkanının yüzü bile kızarmıyorken, sen ünal aysal'ı transferleri söz verdiği tarihe olan 25 haziran'a * yetiştiremedi diye infaz etme.

    özet: bi rahat olun amk. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın