• 17
    aslinda boyle bir taraftar tipinin olmadigini herkes biliyor, daha dogrusu findik kadar beyni olan insanlari gereksiz kucumsemeyen herkes bilir, mesela kucumsenen menajerlik oyunlarinda bile sadece transferle basari gelmez, o yuzden herkes bilir ki, teknik direktor, sistem, altyapi vs. faktorleri vardir.

    esas sikinti galatasaray lisesi mezunu ortayaslilarin yoneticilik eglencesine fazla burnunu sokuyor bu transfer doneminde taraftar ve bu durum yoneticisine resmen tapan* elitistleri rahatsiz etmekte.

    arkadaslar birakin eglensinler, komik kulup anayasasinin sebebi bu, rahat rahat kimse karismadan yapsinlar yapacaklarini hatasiyla sebabiyla nasil olsa kol kirilir yen icinde kalir kultur falan filan

    gsscout.blogcu.com diye web sitesi var mesela, adamlara bak utanmadan bu isi ogretecekler bulent tuluna falan, ki kendisi galatasaray lisesi mezunu dusun yani.

    p.s: bayiliyorum boyle taraftarinin her hareketine gicik olan, ama liseden birisini gordu mu toz kondurmayan, ya bu anayasa kimin cikarini koruyor diye bir kere hayatinda sormayan ezberci zihniyetli elitistlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın