• 2426
    içinde çok garip bir kesim bulunan taraftar grubu. bu arkadaşlar sanırım gençliklerinde çok fazla türk filmi izlemiş. hani zengin olan herkesin fakirlere sürekli musallat olan, açgözlü iğrenç yaratıklar gibi gösterildiği filmler vardır ya... münir özkul'u bile katil yapan türden hani.

    galatasaray ne zaman bir oyuncuyla para yüzünden anlaşılamasa bu kesim bitiveriyor, oyuncu için "paragöz çıktı, gelmesin o da, galatasaray'a daha iyileri layık" triplerine giriyorlar. oyuncu para istiyor ya, ahlaksız oluyor.

    ulan bu adamlar hayatları için para kazanıyor, monopoly oynamıyorlar, playstation da. küçükken çok çalışmışlar, yetenekleri var. sen evde raki sigara yaparken idman yapmış, yeteneğini geliştirmiş adamlar. birçoğu yaş 35 yolun yarısından sonra bir daha bu paraları göremeyecek, yolun ikinci yarısında oğluna kızına en iyi eğitimi sağlamak istiyor, en iyi şartlarda büyüsün istiyor, kendi hayat standardını yükseltmek istiyor.

    bu bizim galatasaraylı kesim de istiyor ki adam fedakarlık yapsın. neden fedakarlığı galatasaray yapmıyor da oyuncu yapıyor peki?

    galatasaray'ınkinden daha yüksek bir teklif masadaysa, galatasaray o oyuncuyu mağdur etmeyecek. arada 500 bin euro kaldıysa ve oyuncunun kafası diğer teklif yüzünden karışıyorsa, fedakarlığı oyuncu değil galatasaray yapacak. çünkü büyük olan galatasaray. hangisi için bu paralar daha önemli? galatasaray için mi 500 bin euro büyük para, hamit altıntop ya da melo için mi?

    kusura bakmayın ama pazarlıktaki bu tavır bana "küçük yeğeni ortama götürüp hesabı bölmeye çalışan dayı" hissiyatı bırakıyor. hesabı bölme, ayıptır. ödeyemeyeceksen de kendini o pozisyona sokma.

    neyse, öhöm.. galatasaray'ın paragözlere ihtiyacı yok, feneri seçen adam zaten bize gelmesin... bir de ne vardı? hah, bize para için değil arma aşkı için oynayan oyuncu lazım. doğru oldu mu böyle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın