yazilan hicbir kadroda ismini goremiyorum. tarafatarin gozunden de hizlica dusmus.
2577
son şansı olduğunun farkındaydı diye tahmin ediyorum. birilerine yürümesi falan ilgileneceğim şey değil de, bana biraz odaklanmadığını anlatıyor. son şansın artık, bu devrede kıçından ter atana dek çalışacaktı. bu kadar kötü bir feghouli'den dahi formayı alacak kadar çalışmadıysa, gözden düşer tabii ki. kusura bakmasın.
2578
bu platformda da birileriyle geleceğini konuşup durduk, ama varlığını başka bir seviyeye çıkartmakla ilgili- böyle bir yeteneğin- nasıl bir planı ve o yönde bir çabası olmaz, gerçekten anlayamıyorum. körü körüne savunmasam da, yetenekli futbolcuların değişme eğilimine girmeleri daha kolay olduğu için, biraz daha umutvardım açıkçası. belki ikinci yarı, takım dinamizmi, rakipleri biraz daha yorarsa ona yorgun beklerin kaldığı ortamda iş yapabilir- onun dışında, rol alabileceği bir oyun planına evrilemiyor görünüyor oyun stili.
çok acayip. bu noktada, selçuk'a bile saygı duyarsın- berbat bir tercih olsa bile çağın oyun planında 10 numara değil, geride olmayı tercih etmişti mesela; bu bir tercihti sonuçta, ayhan akman'ın ön liberoya evrilmesi gibi... bu çocuk, çağın futbolunda canlı bir cenaze olarak kalacak. çok yazık bu yeteneğe gerçekten.
2579
2019 - 2020 sezonunun ilk yarısında transfer edilirken acaba olur mu dediğimiz ancak olmamış, olmayacak oyuncu.
süper lig seviyesinde bile değilken ingiltere championship takımlarına gitmesi de ayrıca düşündürücü.
batuhan karadeniz, aydın yılmaz, aydın karabulut gibi yok olup gitmeye mahkum oyuncu.
2580
hala umudum olan oyuncu. ben yazılıp çizilenin aksine hocanın ondan vazgeçeceğini sanmıyorum.
2581
kendisini bizim düşündüğümüz kadar düşünseydi olurdu, demek ki kendisi istemiyor dediğim yetenekli ancak çalışmayan genç.
2582
19 20 sezonunda hep bahsedilen müthiş yeteneğini göremediğimiz oyuncu. adamın tek numarası çalımdı onu da yapamadığını öğrenmiş olduk. bizdeki sıkıntısı topu taşıyıp sonlandıramamaktan çok öte top dahi taşıyamıyor. bir çalım atıyorsa dört sefer atamayıp topu rakibe kaptırıyor. gelişeceği falan yok bence.
2583
yetenek anlamında sabri sarıoğlu'ndan bir farkı olmayan futbolcu. onu sabri'den ayıran şeyler görece prezentabl profili ve yaptığı şeyleri tekrarlama sıklığının biraz daha fazla olmasıdır. topu sever hatta çok sever ama aynı oranda top ezer. çok hızlıdır hatta bazen çalım da atabilir ama çalımı attıktan sonra atağın devam edebilmesi için bir takım arkadaşının gelip topu ayağından alması gerekir. yıllardır türk futbol kamuoyu hatta kendisine potansiyelli oyuncu gözüyle bakan yabancı futbol çevreleri bir çalım attıktan sonra pas vermeyi öğrenmesini bekledi, hala daha bekliyor. şu kadarcık basit bir olayı bile öğrenebilseydi bu çeviklik ve çalım yeteneği ile avrupa'nın b sınıfı kanat oyuncularından biri olabilirdi. piyasada ciddi ciddi adının geçmeye başlamasından bu güne aşağı yukarı 5 yıl geçti. bunu bir türlü öğrenemediği gibi çalım atma sevdası ne yazık ki futbol oynama isteğinin önüne geçmiş durumda. bu da kendisini çok kolay savunulan bir futbolcu haline getirdi. iş bilir bir defans oyuncusu bugün kendisini çok kolay etkisiz hale getirir. tek yapması gereken taç çizgisine yakın taraftan çalım yemek pahasına iç tarafını kapatmak olacak. kendisi çalımı yese bile nasılsa emre kafasını kaldırmadan bir çalım daha deneyeceği için kendi kendine taca çıkacak, en iyi ihtimalle köşe gönderinin oraya çıkıp güç bela topa vurabilecektir. zira bu kardeşimiz için önemli olan içeriye kat etmeye çalışmak değil rakip oyuncuya çalım atabilmektir. köşeye doğru açılmış, orta ya da pas şansı kalmamış, atak hiç olmuş kimin umurunda?
zamanında ligin en dominant kanat oyuncusu olarak galatasaray'a gelen hasan şaş'ı bile "topla çok oynayan adamı sevmem" diyerek aylarca yedek kulübesinde bekletip terbiye eden fatih terim'e bu arkadaşımızı "al hocam yeni transfer" diyerek teslim etmek hangi dehanın fikriydi gerçekten merak konusu...
ondan sonra diyorlar ki hoca formsuz, hoca eskisi gibi değil. hoca eskisi gibi olsa a2 takımınından yukarısına çıkamazdı bu arkadaş "topla fazla oynanmayacağını öğrenene kadar gelme" fırçası eşliğinde. gönlü belki hala bunu demek istiyor ama işte dil çaresiz...
ondan sonra fatih terim eskisi gibi değil...
2584
alınabilir bir riskti. iyi aldık :(
2585
üst düzey futbol için son şansı galatasaray'da verilip iyi değerlendiremeyen oyuncu. halbuki bu şansı kullansa yazın gideceğimiz euro 2020'de yer alabilirdi. hücum oyuncuları açısından şansız bir dönem geçiren milli takımda iş yapması mümkündü.
2586
brentford'un gündeminde yer aldığı belirtilen kiralık oyuncumuz.
bu elemanin bir abiye veya babaya ihtiyaci var. adam futbola odaklanamiyor. ne kadar yetenekli oldugu herkesin malumu ancak adam sanki gun bitsin de aksam evime gidip bilgisayar oynayayim gibi takiliyor. birinin bu adami karsisina alip saglam bir nasihat vermesi lazim yoksa hayatin sillesini yiyecek. buyuk umutlarla aldigimiz berkant goktan vardi. onun gibi silinip gidecek. tren kacmak uzere, umarim kendine gelir bir sekilde.
2592
hiçbir zaman olmayacak oyuncu. bu fizik/yetenekte bir oyuncunun üst seviyede futbol oynayabilmesi için oynadığı takımın yıldızı olması gerek. messi gibi. yıldız olabilmesi için de mental olarak tamamen rahat olması gerek.
bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.
2593
yarın 11-12 maçımız var biladerim gelir misin? demek istediğim futbolcumuzdur.
ulan daha önünde 6 koca ay var kardeşim azıcık oyna be lutfen...
2594
düzenli oynatılmadığı sürece verim falan alamazsın kendisinden. suç sadece emre de değil bence.
2595
10 ocak 2020 galatasaray altay maçında da taraftar baskısı veya televizyon kamerası yokken ortaya bir şey koymadı. insanlar gözünde büyütmekte haksızdı diyemem ama 2+2 beş etmez. bu şapkadan da tavşan çıkmaz.
2596
yeteneğine ihanet edenler isimli bir futbol kulübü kurulsaydı eğer, kendisi her maç ilk 11 başlardı. kendine ve bütün yaptıklarına rağmen sana güvenen insanlara ihanet ediyorsun.
topu ayağına alınca ben karşıdaki tüm takımı çalım manyagi yaparım diye gaza gelip, ilk rakip oyuncida topu kaybeden futbolcumuz.
ben bu sezon daha bir adama çalım atmayı becerdigini görmedim. ha bu arada en büyük yeteneği de adam eksiltme bu adamın . en iyi yeteneği diyorum bak, bu nedenden popüler olmuş bir adam. ama adam eksiltemiyor işte sorun orada.
oyun görüşü sıfıra yakın bir oyuncu. sahada ne kendisinin ne de diğer oyuncuların, ne zaman ne şekilde hareket etmesi gerektiği konusunda hiçbir fikri yok.
hayatında hiç futbol maçı izlememiş birisine doğaüstü yollarla çalım atma yeteneği ve çabukluk yüklenmiş gibi bir hali var. gerçekten sahada kendisini gördüğümde mesleği futbolculuk değilmiş gibi hissediyorum.
bir iskandinav ülkesinde yetişip mental olarak profesyonel bir şekilde yaptığı işe dair bu kadar fikri olmayan bir insan olmayı başarması, benim aklımın sınırlarını aşıyor.