resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 326
    bu millet damatlardan hiç bir zaman hayır görmemiştir. kendisini tanımıyorum ama faruk süren'in damadı unvanı ile o koltuğa oturacak ve kredileri uzun süreli yapılandırılmış, sattığı kadar al kriteri kalkmış nispeten temizlenmiş bir klübün başına gelmeye yeltenmektedir. hlfazla ümit bağlamamak lazim, muhtemelen kulüpte ortaya çıkacak köpüğü lise ile beraber iç edip, klubu ele güne muhtaç etmezler inşallah...
  • 328
    takım şampiyonluğa giderken, liseci tahakkümünü sürdürebilmek adına 23 mart 2019 galatasaray olağan mali genel kurulu'nda yönetimini fener bjk taraftarı liseli çocukların oylarıyla, ibra ettirmeyen, etmeyen kim varsa benim gözümde galatasaraylılıkları şaibelidir. dolayısıyla damat burak'ın da...
    inşallah galatasaray başkanlığı kendisi için hayal olarak kalır.
  • 330
    mustafa cengiz başkanın ilk zamanlarında yönetime girmişti yanlış bilmiyorsan klüpte profesyonel yöneticilik yapmak istemiş ancak kabul görmeyince ayrılmıştı. yani maaş istemiş vermemişler bu da bırakmış işte. sonrasında mustafa cengiz başkana çok ciddi muhalif olmuştu.

    o yüzden ben şahsen olumlu bakmıyorum. böyle menfaatçi popülist tiplerden korkarım.
  • 333
    galatasaray ceo'luğundan para kazanmadan hayatını idame ettiremyeceği için yöneticilik yapamayan adam nasıl galatasaray başkanlığı yapacak bilmiyorum. bana göre bu durum kamuoyu nezdinde transferleri şaibeli hale getirir. ister olsun ister olmasin.

    mustafa cengiz başkan adayı olur mu bilmiyorum ama o sağlık durumuyla olmaması işin doğrusudur. zaten aday olsa da seçilemeyeceği açık.

    sanıyorum ki derin galatasaray faruk süren'in de etkisiyle burak elmas'ta karar kıldı. bana göre diğer başkan adaylarının şansı pek yok.

    umuyorum beni yanıltır ama bol bol küfür ettirecektir.

    mustafa cengiz'in ibra edilmediği mali genel kuruldaki hainliğin başını çekenlerdendir.
  • 335
    içe sinmeyecek bir başkan adayı, parlak yöneticilik zamanı 1996 2000 zamanına denk gelir. zaten parlak dönemde orada olmanın kaymağını yemiş cv ye koymuştur.

    ben galatasaray aş ye ceo olmadıği için küsüp mustafa cengiz ve yönetimini ilk 6 ayında sakat bırakmaya, zayıf düşürmeye çalışan birine sıcak bakmam.

    ayrica ceo iken alamadığının acısını çıkarma ihtimali yüksektir. bu klüp şimdiki asalak tayfadan çektiği kadar kimseden çekmedi.

    kendisinin cvsi uzerine birkaç not.
    godiva'daki durumu bilemem ama bildiğim ülker grubu godiva alımıyla belini bükmüş ve hala doğrultamamıştir. (devasa borç yapılandırması yıldız holding ve türk bankaları ) yani godiva titresi biraz havada kalıyor. zaten oturmuş bir markanın tıkanıklık dönemlerinde görev almış ama satışları arttiramamıştır. hatta gerilemiştir , fmcg tecrubesi ve bağlantılarıyla çözmesi umulmuş ama sanırım istenilen sonuç olmamıştır.

    spar marketleri en son 15 sene önce gördüm ölü yatırımdı. diğer fmcg işleri için yorum yapamam bilmiyorum.

    oysa ki ceoluk için ihanet etmese oybirliği ile seçilebilecekti...
  • 337
    burak elmas’ı ceo olmak için para istediğinden dolayı eleştiriyoruz. aynı zamanda düşük profilli, maaşlı bir çalışan diyoruz. yani bu adam madem patron değil, galatasaray’da ceo’luk yapmak için nasıl para almasın? taş mı yesin? ayrıca kulübün parasını yiyecek olan adam üstüne bir de yüksek maaş ister mi?

    bize başarı getirecek yeteneği var mı yok mu? sorulması gereken soru bu.

    eğer başarı vaadediyorsa ve bu konuda tecrübesi varsa(uefa kupası?) kulüpten nispeten yüksek bir maaş istemesi neden bize yanlış geliyor anlamıyorum. başardığında o da hakkını alsın, ama kayıtlı alsın.

    ben kendisinin başkanlığını desteklemiyorum fakat cengiz döneminde transferlerle kendisi ilgilenseydi her şeyin bambaşka olabileceğini düşünüyorum.
  • 339
    bırakın başkan olarak görmeyi, destekçileriyle bile irtibatı kesmek gerek. başkanlığı geçin, yöneticilik bile kendisine on beden büyük bir olay. herkes gibi mustafa cengiz de eleştirilir ama son 20 yılın en iyi başkanı mustafa cengiz'dir. galatasaray'ın en büyük düşmanı kara cahil galatasaraylılar. bu fikir tabii ki beğenilmeyecek çünkü aziz nesin haklı*.

    --- alıntı ---

    adnan polat: günü mahvetti, geleceği kurtardı.
    ünal aysal: çok başarılı bir şekilde günü kurtardı. geleceği mahvetti.
    dursun aydın özbek: günün de geleceğin de ebesini...
    mustafa cengiz: günü de kurtardı, geleceği de kurtardı.

    --- alıntı ---

    (bkz: dursun aydın özbek/@football)
    (bkz: mustafa cengiz/@football)
    (bkz: ünal aysal/@football)
  • 341
    neden eleştirildigini anlayamadım. faruk süren'in damadı. uefa zamanlarinda cok gencken de galatasarayın içindeydi. ben bir zararını görmedim. fatih terim'i de seven bir galatasaray üyesi. nedir onu elestirten hususlar, yöneticilik vasfi mi yok, iyi niyetli mi değil, birilerinin maşası mi nedir yani problem burak elmasla merak ettiriyor açıkçası.

    bilmiyorum yani içeriğini ondan merak ediyorum. hakikaten hiçbir zararı veya olası zararını görmedim duymadım.

    eleştirenler nedenlerini de maddeyle açıklarsa anlayalım bilelim sebepleri.
  • 342
    zaten kendisinin maaş ile çalışan bir beyaz yakalı olduğu, galatasarayın mevcut siyasi ve sportif ortamda çok daha güçlü bir figüre ihtiyaç duyduğu defaat ile yazılıyor.

    bunun dışında da kendisi bana kalırsa başkanlık makamı için insanların ona duyması gereken güveni mustafa cengiz yönetimi ile yaşadığı sürtüşmede kaybetmiştir. her yerde konuşulduğuna göre işin gizli saklı bir tarafı yok. galatasaray ceo'luğu yapmak için alenen bir maaş talebi olmuştur. işin galatasaraya hizmet faslını falan geçtim profesyonel açıdan baksan dahi böyle bir koltukta birkaç yıl oturabilmenin bir insanın cv'sine katacağı değer ve bunun yaratacağı imkanlar para ile ölçülebilecek bir şey değil.

    lakin bir insan bu koltukta oturmanın karşılığı olarak dahi maaş şartı koşuyorsa ben o insana galatasarayı teslim etmem.

    yarın başkan olursa kendisine maaş bağlamayacağının, eğer resmi olarak yapmazsa kendi anlaştığı kurum veya menajerler ile çalışarak o "maaşı" bir şekilde tahsil etmeyeceğinin herhangi bir garantisi var mı ?

    yanlış anlaşılmasın niyet okuyup kendisi böyle bir şey yapar şeklinde bir ithamda bulunmuyorum. demek istediğim geçmişte böyle bir sürtüşmenin içinde yer alan bir insan başkan olursa bu konu hep bir soru işareti olarak kalacak ve her başarısızlık ve fiyasko ile sonuçlanan eylemde ısıtılıp gündeme gelecek.

    umuyorum bu seçim galatasarayın yeni rezilliklere yelken açacağı bir seçim olmaz. son yıllarda her gelen yönetim çok fazla yoruyor taraftarı.
  • 343
    (bkz: #3001262)
    burak elmas'ı atlamışım... bu taraftar dolar - euro uçuşa geçmişken, kulüpte bütçe yok diye transfer yapamayan mustafa cengiz'i çok fena yıprattı. sırf fatih terim'in kışkırtması ve başarısızlığını örtme çabası sebebiyle. tabi bir de fatih terim'e toz kondurmamak için herkesi suçlama ihtiyacı...

    neyse...
    mustafa cengiz gidecek ve bir başkan gelecek. bir sürü aday çıkacak. ben şimdiden diyorum ki al birini vur ötekine. makyajlanmış dursun aydın özbek'e herkes kendini hazırlasın.
  • 345
    yani burada herkes başkan ve yönetimden şu tarz şeyleri bekliyor;
    - siyasi destekli futbol federasyonuna laf söylesin
    - ülkenin en zengin ailesine laf söylesin
    - kaan ayhan'ı almak için para gerektiği zaman ortaya 3 milyon euro çıkarsın koysun
    - kredi gerektiği zaman kendi kefaletini koysun (dursun özbek misal, 22 milyon dolar diyor kendi kefaleti+90 milyon lira kasa kolaylığı. anca böyle dönüyor kulüp)
    kendisi yanına kasa kolaylığı yapacak yüzlerce milyonu olan birini alırsa son iki kısmı halleder. ama ilk iki kısım; imkansız bana göre. aramızda harbiden bilmem ne üniversitelerinden mezun, bilmem nerelerde vp calışmış beyaz yakaların maç sonu çıkıp ülkenin karanlık kişilerine laf söyleyeceğini mi düşünüyoruz?

    yani açıkçası ekmeğinin peşinde olan birinden bunları beklememiz biraz komik olur. milyonlarca dolarları olan adamlarla dolu federasyon, kulüpler birliği gibi toplantılara girip masaya yumruğunu vurabileceğini düşünen var mi?
    kendisinin kariyerinin büyük bölümlerinin geçtiği yer (yıldız holding ve godiva) fenerbahçe'nin koyu taraftarı ve sponsoru murat ülker'in şirketi. yani böyle bir profil nasıl türkiye şartlarında başkan olabilir? olympique lyon mu burası da şirket gibi yönetilsin?
    meşhur bir telefon ile transferden vazgeçenler var, kendisi o telefonu açıp "naparsanız yapın lan" diyebilecek mi? ben beyaz yaka olarak diyemem. ha bir kaç yüz milyon dolarım olsa derdim belki.
    benim aklım hayalim almıyor açıkçası. isviçre liginde falan olur belki ceo olarak. ama burada menajerlerden teklif aldığını açıklayan teknik direktöre ceza veriliyor.

    bu arada bir iki arkadaşla da konuştum; başkan para kazanacak ve ceo olacaksa global ilan açalım, dünyadan profesyoneller gelsin. neden para vereceğimiz adamı seçimle başımıza getiriyoruz anlamadım.

    kendisi paralel evrende belki başkan profilinde olabilir(ki bana göre değil). ama türkiye'de kendisi gibi başkan profili yok, olmadı, yakın süreçte de olmaz bence.

    edit: anlam düşüklüğü vs duzeltildi.
  • 348
    burak elmas'ı seversiniz, sevmezsiniz ayrı konu ama onu dursun özbek'le bir tutmak büyük bir haksızlıktır. dursun özbek'in baskın seçim kararında elini taşın altına en çok koyanlardan birisi burak elmas'tı. kulübü o dönem o zihniyetin eline teslim etmemek için, seçimin son anına kadar ciddi çaba harcadı.
    mevcut başkan adayları içinde, fatih terim'le çalışmaya en uygun adayın da kendisi olduğunu düşünüyorum.
  • 350
    https://twitter.com/...028662728753153?s=19

    --- alıntı ---

    "o, karanlıklar içinde bir nur gören ve halkı o nura doğru götürmeye çalışan fikret bu feryadı koparırken sizler nerelerdeydiniz? niçin içinizden kimse onun gibi feryat etmedi?" m.k.atatürk
    fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür büyük galatasaraylı tevfik fikret'e saygı ve minnetle.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın