resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 5026
    fakirin fanatikliği neysede zenginin fanatiği hiç çekilmiyor. ülkede şirketinin monopoly olmasının etkilerini goruyoruz maalesef. sponsorluk/reklam vs.
    daha nasıl işgücü yaratırım, ar-ge yaparım, farklı üretim teknikleri geliştiririme kafa yormaktansa futbol kulübüne para harcamak daha hosuna gidiyor sanırım!
    hayir yapsın tabiki de, gönül verdigi kulüp sonuçta. kendisi su dünyada tek zengin degil spor kulübune başkanlık yapan ama yöntemleri, ortamı germesi, sürekli tek bir rakibe yerli yersiz sataşması, ligdeki diğer kulüplere şirketlerinden verdigi sponsorluklar(!) vs vs insanin gözüne batıyor. oysa ilk geldiginde ne mesajlar veriyordu. demek ki sadece göz boyamaymış!
  • 5027
    https://twitter.com/...gFUef1rwKmw&s=19

    fenerbahçe'nin loser başkanı, çamur gibi bir adam. yapıştı, illa bizi de aşağı çekecek.
    buradan erden timur ve dursun başkan'a seslenmek istiyorum. gitsinler tff'ye başvuruda bulunsunlar.
    son 3 yılın puan ortalaması şampiyonluğunun fenerbahçe'ye verilmesi için.
    kupa'nın adı da, erik dalı gevrektir, aman basmaya gelmez kupası olsun.

    bu ıq ile bu adam bütün koç şirketlerini batırır diyeceğim, ama türkiye'de zenginlere imtiyaz sunulmaya devam ettikçe doğal olarak batmayacaktır. böyle ülkeye öyle burjuva.

    elalemin kontları, aradan yıllar geçse bile, beş parasız olsa bile ağzını açarak dinlersin. bizdeki tiplere bak.
  • 5030
    arka fon müziği bırakıyorum önce (ben fero- ferhat yılmaz)

    https://spotify.link/T3sG49eJDDb

    https://twitter.com/...IPYJeUJNrgBb4GYvI0hw

    verilen tabloyu görünce de aynı şarkıdaki gibi “ artz what’s poppin my g?” dedim kendi kendime.

    tam manchester’a da koymuşken bir de “what da fuck?!” yapıştırdım peşine. bu tablo söylenenler falan ne alakası var amk ya dedirttiriyor zaten.

    ulan sayın başkan, başkanlığın döneminde tüm rakiplerin (gs-bjk-bşk-ts) 1 tur şampiyon oldu 2. tura başladık ama biz biraz fazla güçlü olduğumuz için 2. tur gs, gs, gs, gs şeklinde geçecek büyük ihtimalle de neyse yav trabzon 1453 den sonra ilk defa senin başkanlık döneminde şampiyon oldu onlara bile şampiyonluk kaptırdın sen daha hala ne konuşuyorsun ya *

    tablosuna dönersek bahsettiği son 3 senede 3 farklı rakibin gelip yerleştirmiş, kulübün önünde gözde konsomatris kuyruğu oluşmuş herkes “durun bu sefer de biz, bu sefer de biz” diye sıraya geçiyor, sen neyden bahsediyorsun ya!?

    geçen sene sizi ittirmek için 1907 penaltı kampanyası başlatılmış, forvet valencia’nın ısı haritası penaltı noktası üzerinde koyuca bir kırmızılık oluşturmuş, 4. murat’ın şarap yasağı gibi futbol kuralları sizin maçlara özel koyulup kaldırılmış sen neyden bahsediyorsun ya!?

    neyse şarkının sonuna gelirken eyyorlamamı bir alıntı ile bitiriyorum.

    --- alıntı ---

    verdik coşkuyu içerde dışarda

    çok memnun olduk galatasaray

    --- alıntı ---
  • 5031
    hepimiz galatasaraylıyız. maçlarında heyecanlanıyor, yeri geliyor sinirimize hakim olamayıp stadyumda veya tv başında çirkin sözler de söylüyoruz.

    ama sosyal bir hayatımız da var. o hayatta fenerbahçeli, beşiktaşlı veya başka takımları tutan insanlar tanıyoruz. onlarla hayatımızı, dostluğumuzu, masadaki yemeğimizi paylaşıyor ve onlara saygı duyuyoruz.

    https://twitter.com/...636979879457264?s=19

    ali koç'un son 3 sezonun istatistiklerini paylaşıp bir yerlere varmak istemesi benim o saygı duyduğum insanlara yapılan çok büyük bir ayıptır. insanları salak yerine koymanın da bir sınırı vardır.

    başarısız olduğu için fenerbahçe başkanlığına devam etmesini istiyordum ama artık değil. taraftarın gazını almak için onlara nefret aşılayan ve salak yerine koyan futbol yöneticilerine sonuna kadar karşıyım.
  • 5032
    aralarında halihazırda halef selef ilişkisi bulunan eski başkan aziz yıldırım'dan "futbol tarihinin en çok ve boş konuşan fenerbahçe başkanı unvanını" da devralmıştır. devralmadığı, geliştirmediği çok az unvan aldı zaten. onları da devralmak, mümkünse geliştirmek için bu yıl şansını bolca zorlayacaktır. gülün geçin, biz işimize bakalım.
  • 5033
    gereksiz bir tv kanalinin gereksiz spikerinin gereksiz programina konuk olmus gereksiz takimin gereksiz baskani. paylastigi gereksiz istatistikle cigir acmis, zihninin nasil derin calistigini gostermis ve play-off denilen sacma uygulamanin geleceginin sinyallerini vermistir; cunku fenerbahcesi cooook basarilidir ama dunyanin tum liglerindeki yontemle sampiyon olamamaktadir. bu sebeple play-off'u getirtip bir de oyle sansini deneyecektir.

    https://twitter.com/...3Ftarih%3D2023-10-05
  • 5035
    kendisinin mantığına göre her sezonu ayrı ayrı oynamaya gerek yok. kendisi ve avaneleri karar versinler 3'er yıllık, 5'er yıllık sezonlar oynayalım, kim en çok puanı alırsa o takım 3-5 şampiyonluk alsın.

    ya da şey nasıl sayın başkan,

    biz böyle oynayalım, siz kafanıza göre geriye doğru gidin mesela bir kere son 3 yıl alınsın, sonra son 7 yıl alınsın, sonra son 11 yıl falan alınsın, sizin için hangisi uygunsa siz söyleyin türk futbolunun selameti için bizler uyarız.

    :p
  • 5036
    kendisi bir türlü karar veremiyor. 3 senede bir mi şampiyonluk veriyoruz, yoksa her sene 2, 3 tane mi? takımları iyi gitmese çok daha fazla pislik sıçratırdı bizim tarafa doğru. o yüzden uzun bir yarış olsun ve nisan sonu gibi bir daha da gelmem fener'e diyip kaçsın ama gitmesine izin vermesinler istiyorum. en azından bir dönem daha başkanım. en azından...
  • 5037
    5 yıldır başkan galiba kendisi. şampiyon olmak için içinde bulunduğun mevcut sezonun en yüksek puanına ulaşılması gerektiğini öğrenememiş henüz. bambaşka bir seviye gerçekten.
    şimdi tekrar ediyoruz ali bey; 2023-2024 sezonunda şampiyon olmak için 2023-2024 sezonunda en yüksek puanı toplamak lazım. bunu yazabildiğin kadar çok defa yazıp bana getir performans görevi notu vereceğim koçuma.
  • 5039
    son üç senede en çok puanı toplayan kulübün başkanı. kendisine so what demek istiyorum. şampiyonluk için bir senede en çok puanı toplamak gerekiyor. üç senede bir şampiyonluk verildiği zaman şampiyon sensin dostum.

    bu arada kümede zor kaldığı seneyi katmamış ne hikmetse. halbuki o sene de başkandı. loserlığı ispat niteliğindeki bu istatistiği ben olsam saklardım. *
  • 5040
    insanları rahatsız eden biri. içi kararmış. yalana ve iftiraya çok sık başvuruyor. normalde çamur ile kavga edilmez, üzerinize bulaşır derdim ama artık bıkkınlık getirdi. bazı şeyleri açıkça söylemek gerekir.

    kendisi ülkemizin en varlıklı ailesinden. onlardan daha çok tanınan bir soyadı var mı? en büyük sermaye bunlarda. siyasi ve iş dünyasında ağırlıkları var. memlekette sözünün geçmeyeceği kişi ve kurum var mı?

    durum böyle iken ailesinin soyadını kullanmadan kulübünü yönettiğini söyleyebilir mi? ligde ve avrupada çok sayıda kulübün başkanı aynı zamanda iş insanı. bunlarla maddi ve siyasi bağlantı kurup sporda lehine işler yapmadığını açık yüreklilikle söyleyebilir mi?

    zamanında terör örgütü ilân edilmemiş örgüte menfaatleri doğrultusunda sponsor olmadı mı? neden çok temizlermiş gibi sağa sola terör imâsı yaparak iftira atıyorsun. başarısızlığı terör örgütü yüzünden, başarıyı terör örgütüne rağmen gösterip kurnazlık yapmıyor mu?

    çok başarılı, bilgili ve kendini geliştirmiş iş insanı olarak gösteriliyor. herkes dürüst olsun. ülkenin ve dünyanın en büyük imkânlarından birine sahip. en iyi hocalar, en iyi eğitimler, sınırsız maddi güç, her şeye ulaşılabilir imkânlar ile aldığı eğitimi başka biri alsaydı cahil mi kalacaktı? bu kadar eğitim fırsatına rağmen büründüğü kişilik çok saygı duyulası biri olduğunu gösterdi mi?

    bu yıl aldığı üç - dört kaliteli transferi galatasaray ve erden beyden öğrenmedi mi? şimdi toz kondurmadığı teknik direktörlerine zamanında vasıfsız hoca muamelesi yapılmadı mı kendisi tarafından? gel biraz bu takımı idare ettir, lig bitecek zaten. takım ikinci oldu. sen işine bak, ben hoca getireceğim. o da başarısız olunca hele bi gel ya sen geçen maç kazanıyordun minvalinde takımı tekrar gönderdiği hocaya vermedi mi?

    çok uzattım. herhangi bir başarısı olmayan birinin başkalarının yaptığı güzel şeylere iftira atıp kendisini sürekli mağdur göstermesi bu ülkede belli ki çok iş yapıyor.
  • 5043
    amacına ulaşmış adam. herkes sanıyor ki kendisine laf söylenmesine üzülüyor. umrunda değildir. amacı galatasaray'ın avrupa zaferini gündemden düşürmekti. her olaya zıplama duygumuzdan buna izin verdik.

    bizim taraftar daha çağın felsefesini anlamadı. adam geliyor galatasaray ile ilgili en aptal saptal yorumu, hakareti galatasaray twitinin altına yapıyor. ama yaptığı yoruma bir sürü cevap yazılmış, görüntülenme almış. adam yaptığı yorumun yanlış olduğunu bilmiyor mu da savunmaya geçiyorsun. amacı etkileşim almak. bunun üzerinden para kazanmak.

    anlayın artık. devir doğruların veya yanlışların devri değil. devir etkileşim, hit devri. bunlara verilecek en iyi cevap ise görmezden gelmek ve etkileşim vermemek.

    ali koç'a cevap vermek istiyorsan bunu sonra yap. şu anda gündem avrupa zaferi. başlarım ali koç'un saçma sapan zırlamalarına.
  • 5044
    ortak galatasaray düşmanlığını köpürtmesi sayesinde beşiktaşlıların da fahri başkanı olmuş kişi. zaten sponsor olarak da destek oluyor, daha ne yapsın.

    bjkliler geçen sene sadece susuyorlardı, fenere doğrandıkları maçtan sonra bile ses etmediler. bu sene her beşiktaşlı feneri över, savunur hale de gelmiş. kendilerini aştılar.

    hey gidi hey. zımbalı maçlardan nerelere...
  • 5045
    --- alıntı ---
    ali koç: "malum terör örgütü futbolu da ele geçirmek istedi. belli bir yere kadar geldi. belli kulüplerde mesafe kat etti. belli kulüplerin içine hiç giremedi. bizim gibi. ancak tff'de, hakemler nezdinde yer edindiği herkesin herkesin malumu. ne kadar temizlendi bilmiyorum. kalıntıları var mı? biz fenerbahçe olarak yaşadıklarımızdan dolayı üst seviyede hassasız. bu bir yerde çökecek." (sözcü tv)

    --- alıntı ---

    -kulüplerine üye yapılan fetöcü hakim ve savcılar
    (kendisinin fetöcü savcıları hakimleri ben mi kulübe üye yaptım? şeklinde ifadesi var,
    (ihracı istenen isimler arasında 3 temmuz 2011'de başlayan futbolda şike davasının savcısı mehmet berk'in yanı sıra hakimler mehmet erdoğan, mehmet karababa, dursun ali gündoğdu, savcılar fikret seçen, cihan kansız, hakan karaali ve polis müdürü mutlu ekizoğlu bulunuyor.)
    bir de 48 kişi daha var; https://www.haberler.com/...ligi-10496397-haberi )

    -fetöden hapis cezası alan uğur boral, bekir irtegün, zafer biryol

    -fetöden firari enes kanter

    -fenerbahçe yöneticisi burak çağlan kızılhan'a fetö borsası'ndan ihraç edilen savcıya 1 milyon dolar rüşvet verdiği gerekçesiyle soruşturma açılması

    -aynı yönetici için ali koç'un yargıtay başkanını ziyaret etmesi (https://www.cumhuriyet.com.tr/...ifade-verdi-1894462)

    -ve koç holding'in türkçe olimpiyatlarında platin sponsor olması dışında sorun yok. *
  • 5049
    başkanlıkta 5 seneyi devirmesine rağmen hiç akıllanmayan kişi. aklı sıra potansiyel hakem hatalarının önünü alıyor. daha doğru ifadeyle önündeki maçlarda hakemlere lehine karar siparişi veriyor. peki akılsız başkan bunun şimdi yeri mi? ligin 7. haftası takımın maçların tamamını kazanmış. bu jokeri kullanmanın sana ne faydası olacak. ligin kritik haftaları gelip puan kaybettiğinde yine ortalığı yangın yerine çevirip takımının odağını kaydıracaksın. bir de kendi futbolcularının eline ne büyük kozlar verdiğinin farkında bile değil. bundan sonra bir fenerli futbolcu yeterinde mücadele etmese sen bir başkan olarak nasıl hesap soracaksın. ya başkan işte hakemler bizi doğruyor, zaten biz hariç herkes de fetöcü dese ne diyeceksin. gerçekten bu adam akıllanmaz. rakibin başında olmasının vereceği memnuniyet tarif edilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın