• 252
    muhtemelen 3 büyükler içerisinde taraftarının kafası en rahat takım olarak içinde bulunduğumuz transfer dönemidir.

    hatta o kadar rahatız ki bazı arkadaşlar 16 yabancılı kadrolar falan yazmışlar. şimdii... geçen sene kadromuzda 14 yabancı vardı. bu yabancı oyunculardan ndiaye ve onyekuru'nun kiralık sözleşmeleri bitti. yani 12 yabancıdayız. diagne'nin gitme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. elbette takımdan bonus olarak ayrılabilecek yabancı oyuncu ya da oyuncular olabilir. ancak 16 haziran itibariyle durum 11 yabancımız var üzerinden hesaplanabilir.
    işbu nedenlerle 3'ten fazla yabancı transferi yapacaksanız gitmesi gereken yabancıları da dile getirirseniz güzel olur. yoksa havada kalıyor.

    ayrıca 14 yabancının 14'ünün de maç günü kadroya alınamadığını, 2 yabancı oyuncunun tribünde oturmak zorunda kaldığını da hatırlatmayı kendime bir borç bilirim.

    mini bir not: basında yer alan haberlere ve sosyal medyasına bakarsak ryan babel ha geldi ha gelecek ancak resmiyete dökülmedi sonuçta. benzer şekilde ozornwafor'un da transferi bitti gibi. ancak yaşının ve geldiği ligin seviyesi göz önüne alındığında bu seneden ziyade önümüzdeki yıllara yönelik al>kirala>durumuna bak transferi gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın