• 3
    orta sahaya adam akıllı transfer yaptığımız sürece forvette babel adem ikilisi oynasa bile şampiyon oluruz (clde dökülüruz yine o ayrı)

    geçen yıl takımın yükselişinde en büyük pay sahibi okan buruk ve muriqi yi aynı zamanda kaybeden rize ise bence en büyük düşme adayı.

    sezonun sürprizi ise denizlispor olabilir.
    ligin orta üst oyuncularını topluyorlar.
  • 4
    1 - galatasaray
    2 - trabzonspor
    3 - beşiktaş
    4 - başakşehir
    5 - kayserispor
    6 - fenerbahçe
    7 - konyaspor
    8 - yeni malatyaspor
    9 - antalyaspor
    10 - göztepe
    11 - denizlispor
    12 - ankaragücü
    13 - alanyaspor
    14 - kasımpaşa
    15 - gençlerbirliği
    16 - sivasspor
    17 - çaykur rizespor
    18 - gazişehir gaziantep

    not: bu entry ciddi anlamda temenni içermekle birlikte ilk 3 sıra için tahminim %90 net. %10 olasılıkla beşiktaş ile trabzonspor'un yeri değişebilir ki o da beşiktaş'ın ciddi transfer yapması lazım o para da onlarda yok, diğer ihtimal de trabzon cephesinde hem yusuf'un hem de abdülkadir'in satılması. sivas ve rize'nin düşmesi, fener'in bu kadar harcamaya rağmen yine avrupa'dan uzak kalması çok güzel olmaz mı? *

    edit: gazişehir gaziantep yerine hatay yazmışım sadece sıralamadan bakınca, ama isim dışında çok bir değişiklik olmaz düşecek takımlarda.
  • 9
    galatasaray'ı uzun uzadıya konuşmaya gerek yok. son 2 sezonun şampiyonu, rakiplerine göre nispeten oturmuş bir kadrosu ve tecrübeli teknik heyeti ve abdurrahim albayrak gibi yöneticileri var. galatasaray sezonun favorisi ve kesinlikle bu işin içinde olacaktır bu yılda da.

    1995'ten beri bu ligi takip ediyorum, fenerbahçe'nin hiç 2 sezon üst üste şampiyonluk yarışından uzak takıldığını hatırlamıyorum. geçen sezon * tarihinin en kötü sezonunu geçiren * fenerbahçe kesinlikle bu işin içinde olacaktır bence bir şekilde. avrupaları falan da yok zaten, tek kulvar gidecekler belli ki kafalarında o var. tek amaçları şampiyon olup uzun bir aradan sonra derin bir nefes almak, bizim önümüzü kesmek ve psikolojik çöküntüyü atmak.

    trabzonspor 3 temmuz'dan sonra ilk kez bu kadar umut veren bir görüntüde ve geçen sezon en yüksek puanlarını topladılar son 8 sezondaki. iyi bir forvet ve 8 no. alırlarsa onlar da yarışta olacak ama şampiyonluk için bunlar yetmeyebiliyor tabi ki, trabzonspor bunu daha önce çokça yaşadı zaten.

    beşiktaş bence yukardaki bu üçlünün gerisinde. bu üçlüyü geriden takip edeceğini düşünüyorum. 4. falan olurlar en fazla.

    başakşehir yine yarışta olursa bu beni şaşırtır artık. birden kötü olmayabilirler ama 2. 3. sırayı görebileceklerini düşünmüyorum artık.

    şu an ibre galatasaray'ı gösteriyor ama ben beklemek kanaatindeyim daha, geçen sezon gibi bariz bir sezon değil çünkü bu sezon. saha dışı için de ben yapılan yorumların çoğuna katılmıyorum. her takımın o konuda artıları eksileri var. işte nihat özdemir geldi de vb. diye tantana çıkarmaya gerek yok şimdiden.

    %50 galatasaray
    %35 fenerbahçe
    %15 trabzonspor

    diyorum ben şu an için. fikstür özellikle bazı şeyleri gösterecek bir parametre olabilir bu konuya ilişkin.
  • 10
    birinci ve sonuncusunun az çok belli olduğunu düşündüğüm sezon. elimizde oturmuş bir kadro var. orta sahaya ve forvete yapacağımız bir kaç kaliteli takviye bizi ağır favori yapar. rakiplerimiz ya pert durumda yada büyük bir değişimin içerisindeler. ne olacakları meçhul.

    düşecek ilk takım ise ankaragücü olur. ellerindeki kadroyu büyük oranda dağıttılar. borçlardan dolayı transfer de yapamıyorlar. futbolcuların hepsinin uzun süreli bir alacağı var ve fırsatını buldukları an kaçıyorlar birer birer. geçen sezon devre arası da benzer bir durum oluştu fakat mustafa kaplan ve ekibi şapkadan tavşak çıkarttı. aldıkları isimsiz ve ucuz oyuncuların bir çoğu sağlam çıktı. bir daha böyle bir durumun olma olasılığı çok düşük.

    1- galatasaray
    2- beşiktaş
    3- trabzonspor

    16- rizespor
    17- kasımpaşa
    18- ankaragücü
  • 11
    kasım ayı itibari ile 2019-20 futbol sezonu tahimlerim

    türkiye süper lig

    1-galatasaray
    2-başakşehir
    3-trabzonspor
    4-beşiktaş
    5-fenerbahçe

    türkiye kupası finali antalyaspor-galatasaray türkiye kupası galibi-antalyaspor*

    ingiltere premier lig

    1-tottenham
    2-man city
    3-liverpool
    4-chelsea

    ispanya la liga

    1-r.madrid
    2-barcelona

    almanya bundesliga

    1-rb leipzig
    2-bayern münih

    uefa avrupa ligi galibi-arsenal
    uefa şampiyonlar ligi finali-real madrid vs manchester city galip-manchester city

    şampiyon manchester citynin final yolu 1/8 final benfica 1/4 final tottenham yarıfinal rb leipzig
    r.madridin final yolu 1/8 final bayern münih 1/4 final barcelona yarıfinal juventus
App Store'dan indirin Google Play'den alın