• 9
    galatasaray'ı uzun uzadıya konuşmaya gerek yok. son 2 sezonun şampiyonu, rakiplerine göre nispeten oturmuş bir kadrosu ve tecrübeli teknik heyeti ve abdurrahim albayrak gibi yöneticileri var. galatasaray sezonun favorisi ve kesinlikle bu işin içinde olacaktır bu yılda da.

    1995'ten beri bu ligi takip ediyorum, fenerbahçe'nin hiç 2 sezon üst üste şampiyonluk yarışından uzak takıldığını hatırlamıyorum. geçen sezon * tarihinin en kötü sezonunu geçiren * fenerbahçe kesinlikle bu işin içinde olacaktır bence bir şekilde. avrupaları falan da yok zaten, tek kulvar gidecekler belli ki kafalarında o var. tek amaçları şampiyon olup uzun bir aradan sonra derin bir nefes almak, bizim önümüzü kesmek ve psikolojik çöküntüyü atmak.

    trabzonspor 3 temmuz'dan sonra ilk kez bu kadar umut veren bir görüntüde ve geçen sezon en yüksek puanlarını topladılar son 8 sezondaki. iyi bir forvet ve 8 no. alırlarsa onlar da yarışta olacak ama şampiyonluk için bunlar yetmeyebiliyor tabi ki, trabzonspor bunu daha önce çokça yaşadı zaten.

    beşiktaş bence yukardaki bu üçlünün gerisinde. bu üçlüyü geriden takip edeceğini düşünüyorum. 4. falan olurlar en fazla.

    başakşehir yine yarışta olursa bu beni şaşırtır artık. birden kötü olmayabilirler ama 2. 3. sırayı görebileceklerini düşünmüyorum artık.

    şu an ibre galatasaray'ı gösteriyor ama ben beklemek kanaatindeyim daha, geçen sezon gibi bariz bir sezon değil çünkü bu sezon. saha dışı için de ben yapılan yorumların çoğuna katılmıyorum. her takımın o konuda artıları eksileri var. işte nihat özdemir geldi de vb. diye tantana çıkarmaya gerek yok şimdiden.

    %50 galatasaray
    %35 fenerbahçe
    %15 trabzonspor

    diyorum ben şu an için. fikstür özellikle bazı şeyleri gösterecek bir parametre olabilir bu konuya ilişkin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın