• 1
    2012-2013 sezonundan kalan kombinelerini 2013-2014 sezonu ali sami yen arena kombine kartına yeniletmek isteyen pegasus tribününü ile güney tribünde ki 119 ve 120 numaralı bloktaki bir çok taraftarın başına gelen olaydır.

    yaklaşık 6000 kombine hak sahiplerinden kombineleri, hiç bir doğru dürüst neden belirtilmeksizin "zorla" alınmakta, yenilenmesine izin verilmeyerek göz göre göre bu insanların hakkı birilerine peşkeş çekilmektedir.

    şahsen ben güney 121. blokta kombinesi olan birisi olarak yanımda bu hak yiyicilerin değil, takımın kötü gününde de kombine almış. o karda kışta takım 8. iken her maçına gelmiş gerçek galatasaray taraftarının olmasını istemekteyim.

    ali sami yen arena tribünleri peşkeşçilerin, karaborsacıların değil galatasaray taraftarınındır!

    ben bir galatasaray taraftarı olarak bu haksızlığı sindiremiyorum.
    bu yüzden tüm galatasaray taraftarlarını bu haksızlığa karşı seslerini yükseltmeye davet ediyorum.
  • 5
    sadece pegasusta değil güney tribünün 119 ve 120 bloğunda da yaşanan olaydır. insanların hakkı olan yerlerinin ellerinden alınmasıdır. o insanların stadyumun o yerini seçmişlerdir, dolayısıyla onları başka bir yere "zorla" göndermek o insanlara hakkın teslim etmek değildir. birde bu durumu savunmak vardır ki işte o dayanılmaz ultraslan pişkinliğidir.
  • 6
    tek bir maça bilet verilmedi diye takımı desteklemeyeceklerini açıklayanlar tarafından savunulur olmuş peşkeştir. ellerine bilet geçmediğinde, nasıl diyorlardı ama "o gün o şehirde ultraslan'a ait hiçbir üyeyi görmeyeceksiniz" diye. 2 sene önce takım kötüyken pegasusta 3 tane blok dolduramayanlar, takım başarıyı yakalayınca, pegasusa sığmamış bir de üstüne güneyden de 2 blok gasp etmiştirler.
  • 9
    hayatım boyunca peşkeş çekilmiş bilet almadım ve takım,yönetim,stat,vs. ne kadar kötü olursa olsun desteğimi çekmedim hele ki tutmuyorum bugün galatasaray'ı tarzı bir çiğliğe de imzamı atmadım. gel gör ki sadece bir maç için kendilerine imtiyaz verilmeyen ve kendi adlarına tribün olduğunu iddia edenler, "desteklemiyoruz ya galatasarayı o gün" dedikleri için ödüllendirildi.

    hiç kimse kusura bakmasın tuttuğumuz takımın adı galatasaray, ultraslanspor değil. burası da galatasaray sözlük kimsenin kimseyi oradan buradan kovmaya hakkı yok ama illaki hakkım olan kombinemi gasp ederek beni kuzey kale arkası tribününden kovmaya niyetli olan varsa lütfen önce kendi çeksin ellerini galatasaray üzerinden.
  • 10
    yönetimin altına imza attığı skandaldır. bir de savunulmaya çalışılıyor, pegasus ultraslan tribünüymüş. orası galatasaray tribünü, ultraslan değil. mağdur olan arkadaşlar dava açarlarsa sonuna kadar haklılar, kulübün ne kadar zarar göreceğini falan önemsemesinler.
    eğer o başkanları da yönetime alınırsa önemli maçlar dışında stada gitmemeyi bile düşünebilirim, ali dürüstü almayıp onu alırsa ünal aysal'ın artık aynı saygıyı göreceğini sanmıyorum.
  • 12
    eğer ki sen kalkıp 3-5 çapulcuya kombine peşkeş çekebiliyorsan ne kombine alırım, ne de 1 gram kulübe katkı sağlarım bu sezon, isterse ronaldo messi birlikte gelsin.

    ben kulübe para kazandıracağım, sonra benim kazandırdığım paralarla dönen çarkın içinde birilerine torpil geçilecek ha? bir de karaborsayı rahat rahat anlatmıyorlar mı.

    anlamadıkları şey şu, tribün sizin değil. asla olmadı, asla da olmayacak.

    resmen üzüldüm amk o tribünde kombinem olmadığı için, bugün dava açmıştım. böyle rezalet görmedim.
  • 13
    --- alıntı ---
    istediğiniz kadar organize olun mahkemelere gidin, pegasus tribünü bu sezon itibariyle ultraslan tribünüdür. bu gruba üye değilsen, bu grupla takılmıyorsan o tribüne giremezsin ve gider başka bir bölümde maçını izlersin.
    --- alıntı ---

    bi yazar arkadaşımız bunu demiş. bence az bile demiş. durun! vurmadan önce bi dinleyin.

    burada bütün suç galatasaray yönetiminindir, ultraslan'ın değil. bu peşkeşe olanak ve ortam sağlayan yönetimin. yönetim kadar bu mağduriyete yol açan ve çıkarları için bu haksızlığa göz yuman ultraslan da suçludur ama yönetim kadar olamaz. çünkü buna neden olan onlar.

    bu haksızlık konusunda mağduriyetlerin giderileceği konuşuluyor. konuşulmayı geç, hakları elinden alınan insanların haklarını aramalarına karşı bir savunma mekanizması olmuş durumda. şimdi mağduriyetlerin giderilmesi konusuna dönüp bakarsak en az 4-5 bin kişilik bir açık oluşacak yenilenme yapılamamasından dolayı. pegasus ve güney tribünler full kombine durumunda, açık da yer yok zaten şu an. yönetimin yapabileceği tek şey başka bir tribünden yer ayarlama yolunu seçecek. bunun için de akla ilk gelen yerler doğu ve batı köşe tribünler oluyor. bu tribünlerin kombine fiyatları da kale arkalarına göre daha pahalı durumda. bu seneki yapılan mağduriyeti göz önüne alıp o tribünde mağdur olmuş kişiler için fiyatı kale arkası yenileme fiyatına çekeceklerini düşünüyorum. bu sene bu şekilde geçiştirilecek.

    peki bir sonraki sezon bu kombine sahipleri yine kale arkası fiyatlarından mı alacaklar kombinelerini yoksa sürüldükleri tribünün fiyatlarından mı? asıl soru bu olmalı bence.

    (gbkz: imam osurdu, bakalım cemaat ne zaman sıçacak?)
  • 17
    bu parazitlere* verilen yerlerde kombinesi olan arkadaşların organize olup farklı tribunde bir grup oluşturabilir. her maç öncesi bu ayıba imza atan yönetime hazırlayacakları pankartlarla mesaj verebilir. çok ihtimal değil ama bakarsın bir akım oluşur ve kendisini galatasaray'ın üzerinde gören ultraslanın yok oluşu için ilk adım atılmış olur.
  • 18
    türk telekom arena satış direktörü olan ağabeyimizin adı özgür gündoğan'mış:
    http://tr.linkedin.com/in/ogundogan

    kombinelerimizin peşkeş çekilmesine karşı çıkmak için ilk olarak bu beyefendinin twitter adresine yüklenmeliyiz:
    https://twitter.com/ozgurgundogan74

    kulüp içinden diğer profesyonellerin twitter veya mail adreslerini bilen/bulan arkadaşlar yazsın buraya lütfen..

    bugün ciddi manada başlamalı artık bu direniş dostlar..

    kombinelerimize sahip çıkalım..

    yönetime o koltukların asıl sahiplerinin kim olduğunu hatırlatalım..

    hakkımızı çapulculara yedirmeyelim..
  • 19
    elbetteki ultraslan'a öncelik tanınacaktır, peşkeş çekilecektir. onlar olmasa maç başında 7-8 dakika bağırıp, rakip takım atak yaparken saldır galatasaray gibi muhteşem bir tezahüratı kim söyleyecektir? ya peki heya heya ultraslan? bunlar olmadan olur mu? çekirdekçi tayfaya da kapak olsun bu peşkeşler. zaten adamımız da yönetime girecek. oooh ultraslan inşallah stadımıza çeki düzen verecek. herkes rütbesini bilecek o kadar! heya heya ultraslan ultraslan!
  • 20
    dün sitem dolu mesajıma şu cevabı vermişlerdir..

    kuzey tribünü 1. ve 2 katlar ve opel tribünü 1.kat 119 ve 120 blokların bir kısmında yönetim kurulu kararımız
    ile yenileme döneminde yenileme yapılamayacaktır. hak sahiplerine aynı fiyat kategorisinden koltuk alma hakkı
    tanınacaktır. konuyla alakalı açıklama ve arama işlemleri yapılacaktır.

    öncelik hakkının bir şekilde devam ediyor olması iyi haber muhtemelen üst katlardan bir yeri teklif edeceklerdir.
  • 21
    konu hakkında tabiri caizse öğrendiğimden beri it gibi mücadele ediyorum, tweet ve mail atmadığım ilgili merci kalmadı ama @alisamiyensokak dışında kimse ilgilenmedi. sözlükte de gerçekten 15-20 kişi dışında bu konu hakkında kaygılanan ses çıkaran pek yok. arkadaşlar mevzu benim kombinem değil galatasaray benim kombinem ile var olmadı bundan sonra da bana ihtiyacı olmaz. tek başıma sonuna kadar destek veririm ama sonuçta kaç milyonun içinde bir kişiyim ben.

    ama işte amasında sıkıntı var. bu olay bir çok kötü olayın müsebbibi olacak ve kartopu etkisi yaratarak bir çığ oluşturacak gibi geliyor bana. bugün bir tribünü peşkeş çekenler yarın neler yapar varın siz düşünün.
  • 22
    http://lucarelli-breitner.blogspot.com/...atasaraym-olmaz.html
    adresinden enfes yorumlardan biri daha.

    keşke sözlüğümüzde bir fenerbahçe transferi kadar ilgi çekse dediğim olaydır.

    --- alıntı ---
    .......

    galatasaray kulübü, geçtiğimiz sene kombine kart sahiplerine, öncelik tanımıştı. bu gayet doğal ve doğru bir uygulamaydı. çünkü o kombineleri alanların pek çoğu, galatasaray'ın en boktan sezonuna tanıklık etmelerine karşın, kulübe destek olmak için, kendi olanakları dahilinde ellerini ceplerine attılar. kimisi çoluğunun çocuğunun boğazından geçecek lokmayı kıstı, kimisi bankadan gidip kredi çekip aldı, kimisi borç harç o parayı bulup buluşturup aldı.

    ancak bu sezon, kombine kartların yenilenmesinde, pegasus tribünü ile ve güney tribünündeki 119 ve 120 numaralı blokta kombinesi olanlar, bir sorunla karşılaştı. bunu hemen hemen herkes biliyor ancak bilmeyenler için söyleyelim. bu iki tribündeki 119 ve 120 numaralı bloklar, ultraslan adı verilen gruba ayrıldı ve hak sahiplerine de, kibar bir dille "size başka yer bulacağız" denildi. sözü geçen bloklar ve numaralar yaklaşık 6 bin insanı kapsıyor. yani ultraslan'a 6 bin kişilik yer ayrılmış ve onların dışındaki insanlara da, "hak sahibi olsanız bile, oraya oturamazsınız" deniyor.

    şimdi buna ne isim verirseniz verin, ne kadar kıvırmaya çalışırsanız çalışın, bunun literatürdeki ismi 6 bin biletin ultraslan'a 'peşkeş' çekilmesinden başka bir şey değildir. o boktan sezonda, elini cebine atıp, kombine alan adama 'siktir git' diyeceksin, sonra galatasaray kültüründen filan söz edeceksin. dileyen alınsın, isteyen darılsın ama öyle kültürün götüne koysunlar. bu kültür değil, düpedüz, bayağılık ve adiliktir.

    ........

    --- alıntı ---
  • 24
    eğer telafi etmek istiyorlarsa o arkadaşlara aynı fiyattan daha iyi yer vermeleri gerekir, tek seçenek budur. hani ultraslan çok iyiymiş ya, çekirdekçi taraftar da doğu ve batı alttan takılır artık.

    yönetim davetiyesi verip blok kapatmak yerine bu arkadaşları oraya yerleştirin.

    heya heya heya heya ultraslan ultraslan! onlar olmasa içeride puan alamayız be. yaşasın ateşli taraftar ultraslan!
  • 25
    yaptıkları tek iyi iş koreografi olan(ki onu ultraslan olmasa da ufak bir organizelikle yapabileceğine inanıyorum taraftarın), saçma sapan tezahüratlar içerisinde bulunan, takım son sürat saldırırken "başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter." diye takımı frenleyen ultraslan'a, haksız yere kombinelerin peşkeş çekilmesi olayıdır. ben istanbul'da bile yaşamıyorum yani kombine alma gibi bir durumum yok ancak "çekirdek çitleyen adam yerine ultraslan'ın gelmesi..." tarzı saçma sapan sebep ve bahanelerin öne sürülmesi durumun vehametini de gözler önüne seriyor. umarım tez zamanda bu sorun hallolur ve hak, hakkı olana verilir.

    hep diyoruz ya geçen seneden beri "herkesin adaleti şaşar, allah'ın adaleti şaşmaz." diye, işte onu biz adaletsizler için söylüyoruz. umarım kendi yönetimimize de söyletmez kimse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın