• 13
    --- alıntı ---
    istediğiniz kadar organize olun mahkemelere gidin, pegasus tribünü bu sezon itibariyle ultraslan tribünüdür. bu gruba üye değilsen, bu grupla takılmıyorsan o tribüne giremezsin ve gider başka bir bölümde maçını izlersin.
    --- alıntı ---

    bi yazar arkadaşımız bunu demiş. bence az bile demiş. durun! vurmadan önce bi dinleyin.

    burada bütün suç galatasaray yönetiminindir, ultraslan'ın değil. bu peşkeşe olanak ve ortam sağlayan yönetimin. yönetim kadar bu mağduriyete yol açan ve çıkarları için bu haksızlığa göz yuman ultraslan da suçludur ama yönetim kadar olamaz. çünkü buna neden olan onlar.

    bu haksızlık konusunda mağduriyetlerin giderileceği konuşuluyor. konuşulmayı geç, hakları elinden alınan insanların haklarını aramalarına karşı bir savunma mekanizması olmuş durumda. şimdi mağduriyetlerin giderilmesi konusuna dönüp bakarsak en az 4-5 bin kişilik bir açık oluşacak yenilenme yapılamamasından dolayı. pegasus ve güney tribünler full kombine durumunda, açık da yer yok zaten şu an. yönetimin yapabileceği tek şey başka bir tribünden yer ayarlama yolunu seçecek. bunun için de akla ilk gelen yerler doğu ve batı köşe tribünler oluyor. bu tribünlerin kombine fiyatları da kale arkalarına göre daha pahalı durumda. bu seneki yapılan mağduriyeti göz önüne alıp o tribünde mağdur olmuş kişiler için fiyatı kale arkası yenileme fiyatına çekeceklerini düşünüyorum. bu sene bu şekilde geçiştirilecek.

    peki bir sonraki sezon bu kombine sahipleri yine kale arkası fiyatlarından mı alacaklar kombinelerini yoksa sürüldükleri tribünün fiyatlarından mı? asıl soru bu olmalı bence.

    (gbkz: imam osurdu, bakalım cemaat ne zaman sıçacak?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın