• 51
    carlinhos adı artık fazlaca konuşuluyor ve fatih terimin serdar aziz i de istediği biliniyor. savunma için bu iki takviye yapılacakmış gibi duruyor.

    birde terimin üstüne basa basa*söylediği galatasaraya seviye atlatacak o isim. orta saha ile hucum hattını birbirine bağlayacak adı sanı niteliği belli olan bir futbolcu alınacakmış gibi duruyor.

    benim tahminim bu 3ün 2sini alırız.

    (bkz: ben bilmem terim bilir)
  • 52
    defansa sol bek haricinde takviyeye şu an ihtiyaç yoktur. şu an eldeki defans oyuncularıyla bu seneyi rahat götürürüz. ujfa da dönecek zaten. o yüzden stopere falan gerek yok bu sene. ancak orta saha acilen takviye istiyor çünki takımın en yumuşak karnı orta saha. bu sene orta saha oyuncularımızdan hiç biri vasatın üzerinde değil. bu, haliyle de gol pozisyonuna girmemizde sıkıntı yaşamamıza neden olmakta.
  • 53
    stoper transferi çok gereksiz olur. cris var diyemiyorum ne yazık ki, ama ujfalusi geri dönüyor, gökhan zan da ne zaman oynasa gayet iyi oynuyor. ee semih ve dany de olduğuna göre, stoper için şu anda bir ihtiyacımız yok. bizim ihtiyacımız, takımda şu anda hiç ama hiç olmayan özellikleri bünyesinde bulunduran bir futbolcu olmalı. bu da forvet arkası oynayan bir oyuncu olmalı. öyle transfer yapmak için de adam alınmamalı. bu kadroyla ligde zaten şampiyon olabiliriz, şampiyonlar ligi için ise gerçekçi olmakta fayda var. takımın üst limiti çeyrek finaldir, ondan sonrası olursa harika olur ama beklentilerimizin çoğu bu yönde. o yüzden aradığımız tipte oyuncular bulunamazsa, sırf adam almış olmak için transfer yapılmamalı, sene sonu beklenmeli. acilen ihtiyaç görülen bölgelerimiz forvet arkası ve bir kanat oyuncusu. bence sol açık oynayıp, aynı zamanda savunmayı da iyi yapabilen biri lazım. çünkü riera'nın sol bek performansı gayet yeterli. tabii önünde amrabat oynamadığı zaman. o yüzden sol açık alınmalı ve riera bek olarak kullanılmalı diyorum. kadromuzu şişirip, fenerbahçe'nin ön libero pozisyonundaki adam fazlalığına benzer bir durum yaratmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın