• 4
    2023-2024 sezonunda 37 gole doğrudan etki eden iki oyuncu takımdan ayrıldı ve yerlerine kimse alınmadı.

    bugün yine görüyoruz kerem atıyor.

    zaha da lyon'da atacaktır.

    burda ikisi de satılmamalıydı demiyorum. bence ikisinden de çıkılması lazımdı ama yerlerine kimse alınmaması rezalet bir kadro planlaması.

    bu takımın gol yükünü kim çekecek?

    bizim bu sene avrupa'da ve ligde başarılı olmak için toplamda 100 gol atmamız lazım.

    iyimser düşünüyorum, osimhen ve icardi 25'şer attı diyelim. barış 10 attı diyelim. toplamda 60 gol.
    kalan 40 golü kim atacak?

    takımda barış, icardi, osimhen dışında as oynayıp gol vaadeden oyuncu sayısı yok. belki mertens.

    bakalım son 3 günde kimi transfer edecekler...

    (bkz: 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı)
  • 5
    takımın eylül ayı bittiğinde hocası kim olacak belli değilken (okan hocayı eleştirme amacında söylemiyorum) göndermenin absürt olduğu ikiliydi. keremin gitmek istediği söyleniyor doğrudur da ama 12 milyona bırakmanın manası yok. zahanın maaşının yarısını biz ödeyeceksek fransada top oynamasının hiçbir yararı yok bu yaştan sonra kim zahaya bonservis verip alacak?

    bu ikilinin aynı anda sahada olma ihtimali çok düşük farkındayım ama oyunculara hoca değişikliğinin olası olduğu bir sezonda şans verilmeliydi. yerlerine kimsenin alınmaması ise gönderilmelerinden daha büyük skandal oldu.
  • 6
    futboldan anlamayan taraftara meze edilmiş ikilidir. zaha da gayet iyiydi. beklenen neydi anlamadım. drogba almadık biz zaha aldık ama millet acayip işler bekledi.

    bizim en büyük düşmanımız, engelimiz ne ali koç ne fb ne bjk ne liseciler ne başkası.

    1. dursun aydın özbek yönetimi
    2. futboldan anladığını zanneden ama zerre anlamayan algılarla yönetilen muhtemelen bir çoğu 95 sonrası doğan toksik taraftarları.

    bunlar bizi kurt gibi kemiriyor. önce yönetimden başlayarak bu toksik kitleye savaş açmamız şart.
  • 8
    hiçbir zaman ikili olamayacak topçular. çünkü tek mevkinin tek yerin iki iddialı adayıydılar. basit mantık, bir koltuğa iki karpuz sığmadı. sonuç olarak ikisini de kaybettik ve 23-24 sezonunda barış alper ile birlikte sezonu tamamladık.

    kerem'in üzerine zaha alınmaz. alırsan kerem'i de 10 numara hatta okan buruk'un sisteminde merkez forvet yaparsın işte. olmadı olamazdı da.

    guardiola söylüyor ben değil. rodri'nin yedeği olmaz, haaland'ın yedeği olmaz. oluyorsa takımda huzur da olmaz. istersen city kadar bütçen olsun, yine olmaz. kerem'in üzerine zaha da olmaz, tabi anlayabilene.
  • 9
    geçen sezon*;

    kerem aktürkoğlu 54 maçta 15 gol 9 asist,
    zaha ise 42 maçta 10 gol 5 asist yapmış.

    toplam gol katkıları 39.
    yani bu ikili geçen sezon tüm kulvarlarda attığımız gollerin %35'inde pay sahibi(gol+asist) olmuşlar.
    peki biz ne yaptık?
    zaha'yı lyon'a kiraladık ve maaşının yarısını biz ödüyoruz.
    kerem'i ise son gün benfica'ya 12 milyon euro'ya verdik.
    peki yerlerine kimi aldık?
    hiç kimseyi!

    burada suç sadece bir kişide değil. yönetim, futbolcu, teknik ekip ve taraftar hepsi birbirinden suçludur. bugün bu ikili, yarın icardi-batshuayi ikilisi, öbür gün torreira ve x futbolcu...
    iyi oynayan veya az biraz skor katkısını yapana değil, hiçbir şey yapmadan boş boş oturanlara tepki gösterdiğimiz an tırmanırız. öbür türlü tırmanmaya çalışana yük olup aşağı indiriyoruz haberiniz olsun. bunu sadece bu ikili özelinde söylemiyorum, genel olarak çok çabuk tüketen bir galatasaray'a dönüştüğümüz için söylüyorum.

    edit: @franchi ve @yerlisolbek uyarısıyla bazı hatalı bilgiler düzeltilmiştir.
  • 10
    kerem formsuz, şanssız bir dönem geçirirken taraftar destek olacağına bir çuval inciri berbat etti ve kerem de bu psikolojiyi yönetemedi. ama zaha konusunda tarafrarın suçu binde bir bile değil. adam tribünde, kenarda, sahada aralıksız negatif saçtı. takım içinde, sahada sevilmediğini tahmin etmek zor değil. koca bir sezon adamın gülümsemesini bekledi taraftar, daha ne yapabilirdi?

    yedeği olmasa, zaha sürekli forma bulsa kafası daha rahat olur, performansını da yükseltirdi eminim. hatta beklediğimiz form durumuna da kavuşabilirdi ama kardeşim yıllık 8 milyon euro kazanan adamın psikolojisi de bu kadar çabuk dağılmayıversin. sadece para alırken hatırlamsaydı profesyonel olduğunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın