• 2276
    twitter fenomeni. gazeteci falan değildir. yabancı gazetecinin attığı twitten arak yapan kişiden gazeteci mi olur yahu? o gün o twitten beri bu adamın bu kadar kale alınması, memleketimde her şeyi olabileceğinin ama rezil olamayacağının en büyük ispatıdır.

    ayrıca yukarıda yazar arkadaşlar gayet güzel sorularını sormuş. sen çık önce asıl yatıştaki mesut’la ilgili konuş, yalandan istenen şampiyonluklar, cebren ve hile ile tff’ye kabul ettirilmeye çalışılan haksız yıldızlı logolarla ilgili konuş, yalandan rüzgar yapma.
  • 2277
    gazeteciymiş, istediği futbolcu&sporcu hakkında yorum yapabilir, eyvallah. ancak muhatabının da kendisini savunması konusu var. feghouli bunu yapıyor. kaldı ki tüm tudor mevzusu da adamı yakından ilgilendiren bir konuda çıkıyor, muhtemelen bir röportajda soru sorulunca bunları belirtiyor.

    saçmalığa bak ya, adam eski teknik direktörü ile ilgili yorum yapıyor, bu adam da kalkıp “ama sen zaten koşmazdın” diyor. ne alaka? bir de sezon başı kampında olmaması mevzusu var. feghouli sezon başında yoktu da, o geldiğinde tudor ayrılmış mıydı? ağustos - aralık 2017 arası beraber çalıştılar, idman da yaptılar, taktik de çalıştılar, maça da çıktılar. bir teknik direktör ile ilgili yorum yapmak için asgari kaç idman ve sezon başı yüklemesi gerekli acaba?

    gomis de benzer konuda benzer fikirler söyledi. uğur beyden gomis’in fikirleri hakkındaki görüşlerini de alalım bir zahmet. eksik oldu böyle.

    ama tüm bu meselenin sebebi başka. tudor’u övdü diye terim’e laf dokundu sanıldı ya, o yüzden zıpladı millet. halbuki kendisinin de belirttiği gibi terim’le uzaktan yakından alakası yok dediklerinin. bir insan tudor’u överken, terim’e de sempati duyabilir. her ikisini de sevmeyebilir. ama öyle olmaz bu ülkede, “taraf olmayan bertaraf olur”.

    bu saatten sonra ocak dışısın soso, geçmiş olsun. terimistalar seni de harcarlar. yakında meçhul sezonda 3 aylar performansı da “aslında öyle aman aman değildi” kıvamına da gelir.

    bu uğur karakullukçu uzun zamandır piyasada yoktu, yine saçma sapan bir mesele ile adını hatırlattı. helal olsun vallahi.

    bu cümleleri uğur karakullukçu’yu da, feghouli’yi de, hatta tudor’u da pek sevmeyen birisi olarak yazdım. ama kimseye bir nefretim yok. sevmemek demek nefret etmek demek değil.
  • 2281
    kendisini sevmiyorum ama evren turhan’a söyledikleri konusunda haklı buluyorum. futbol konuşmak için futbolcu mu olmak gerekiyor? galatasaray’da kaç dakika oynadı evren turhan? sosyal medyada galatasaray efsanesi gibi takılıyor. troll hesaplara para vererek takipçi ve etkileşim kazanan biri bu evren turhan. galatasaray taraftarının yüzde 90ı tanımaz kendisini. yönetim şakşaklamak haricinde bir şeyden anlamaz. malum camiaların malum yorumcularından farkı yok gözümde.
  • 2286
    kendisini seviyorum, galatasaray ile ilgili yorumlarını da değerli buluyorum. diğer takımlarla ilgili yorum yaptığında direkt ekranı kapatıyorum, gerek yok. bana ne fener’den beşiktaş’tan aq. o yüzden ekmeğinin derdinde biri olarak yaptığı yorumları anlayabiliyorum ama dediğim gibi ilgilenmiyorum diğer takımların durumuyla. beni ancak galatasaray ilgilendirir.

    ama kendisi bazen insanlarla gereksiz şekilde münakaşaya giriyor. bu kadar takipçin var, kanalın izleniyor, ne gerek var tartışmaya? bariz boş yapıyor bazen. bir insan evren turhan ile neden tartışır yav?
  • 2287
    https://twitter.com/...oLxmyr_jVcQ&s=09

    evren turhan'ı da sevmem, uğur karakullukçu'yu da sevmem ama evren turhan boş yapmış bomba momba diyerek.

    jose mourinho'nun dediği gibi, "jokey olmak için önce beygir mi olmak gerekir"
    burada konu futbol ise evren beygirdir, uğur da onun üstüne binen jokey.

    konudan bağımsız evren yandaştır, uğur ise korkusuzca muhalif olup gerektiğinde aspor'dan ayrılmasını da bilmiştir.
  • 2289
    https://twitter.com/...QWjlAwKTvExjOx4Nw9Mg

    galiba kendisine isim vermeden eleştiride bulunan evren'e aşağı yukarı denk bir üslupla cevap vermiş kişi. tabii 15 yaşında tw ergenlerinin favori kalıbı "kral"ı da kullanmayı ihmal etmemiş. büyüyemedi hâlâ.

    bunlar önemsiz. fenerbahçe'nin 5 yıldız şımarıklığıyla ilgili yorum bekliyorum ben hâlâ kendisinden. şimdi burada olsa "sana mı sorucam neye yorum yapacapımı kral?" derdi. tw'daki sevenleri de "saplaaaa, füze attın" vs diye gazlarlardı. ama ben hâlâ bekliyorum. ortalığı yangın yerine çevirdi adamlar, uğur'dan çıt çıkmıyor, kuş sesi.
  • 2290
    herkes bununla ergen ergen diye dalga geçerken yüzündeki sivilcelerden dolayı body shame yapıyorlar sanıyordum. meğerse adamın sıfatı için değil zihniyeti için ergen diyorlarmış ve de çok haklılarmış. zamanında adam yokluğundan kendini ekranlarda buldu, uzunca sürede ekmeğini yedi. şu an akmasa da damlıyordur muhtemelen. bu kapasiteyle bu kadar gündem olması büyük başarı helal olsun. daha ötesi olmaz. ergen sıfatı ölene kadar yakasından düşmez.
  • 2291
    burada kendisi hakkında bir sürü entry girilince twitter’da “sakin olun gençler” dediğinden beri kendisinden hazzetmiyorum.
    burada kendisinden daha yaşlı ve görmüş geçirmiş bir sürü insan vardır.
    üstten bir tavırla çok bilmiş gibi konuşmasına sinir olmuştum.
    ayrıca kendisi sadece galatasaray yorumlamıyor. genel futbol yorumluyor ama bütün cesur yorumları galatasaray üzerinedir.
    diğer takımlarla ilgili cesur yorumlar yapamaz.
    bazen dostlar alışverişte görsün minvalinde eleştiriler yapar.
    bide kankası ısrarla alınsın dediği için 4 yıl boyunca belhanda güzellmesi yaptı ve hiç maliyet işine girmedi bile.
    halbuki kendisi çok takıktır bu maliyet işlerine!!
  • 2293
    sevimsiz seviyesiz yorumları olan bir futbol seyircisi.

    ilk ismini duyduğum günden beridir neden meşhur olmuş, neden anlattıkları dinlenir olmuş anlamadım.

    iletişim olarak zayıf, karşısındakini dinlemez söz keser. karşısındaki herhangi birine saygı gösterdiğini de görmedim henüz.

    futbolda yorumladığı, marjinale kaçtığı ve haklı çıktığı neredeyse hiç yorum yok.

    her fırsatta galatasaray’ı yerden yere vurur. en son kazımcan transferinde (gerçekleşmeyen eyüpspor üzerinden transfer dedikodusu) kendinden geçip bağır çağır konuşmasını gördük. sonrasında, fenerbahçe’de kaldıkları takdirde 22-23 sezonunda 0 dk sürecek alacak olan iki isme 7,5milyon euro ödenirken aynı isyanı göremedik.
    kazımcan =20m tl; diğer ikili ~ 130m tl.

    kendisinin yaptığı mesut özil güzellemelerini de unutmamak gerek. kendisini islam aleminin simgesi olarak görüyormuş.

    boş bir yorumcu, tek olayı çok maç izlemesi ki her çok maç izleyen de iyi yorumlayacak değil onu da görüyoruz.

    kısacası ben zaten özellikle takip etmiyorum, arada vole’de yanındakilerin hatrına kendisine katlanıyorum da bundan sonra komple dinlemeyi bırakacağım. benzerini öneririm, zaman kaybından öte değildir.
  • 2297
    monchi'nin marcao için 17 milyon euro ayırdığını iddia eden galatasaraylı yorumcu.

    şimdi uğur'un yönetime eleştirisine katılıyorum, yönetim(ler)imizin oyuncu pazarlama konusunda da çok sıkıntılı işler yaptıklarını kabul ediyorum. bunları bir defa cebe koyalım.

    ancak... sevilla şehrinde yerel basından 100 kişiden 2-3 tanesinin bile zor edineceği unique bilgiyi nasıl edindiğini sormak da isterim. o kadar iddialı bir söylem ki monchi ve sevilla başkanı arasındaki yatak odası bilgisi türkiye'ye, uğur karakullukçu'ya nasıl gelmiş? gazeteciye kaynak sorulmaz ama bu bilginin de kaynağını sorgularım şahsen.

    rüzgar arkandayken hangi bilgiyi verirsen taraftar doğru kabul eder. ben sorgularım. yönetimin beceriksiz olması böyle bilgilerin doğru kabul edilmesi anlamına gelmiyor.

    marcao için birkaç kulübün kapışması gerekiyordu. maalesef açık artırma ortamı oluşmadı. zenit çıktı ama savaş muhabbeti olduğu için marcao kestirip attı. bir şey de diyemedik (bence demeliydik). zenit dışında şöyle fransa'dan almanya'dan bir takım çıkmadı sevilla karşısına. kimseyi kimseye kırdıramadık. monchi'ye elin boş gidersin dedik ama bunun blöf olduğunu monchi de biliyordu. çünkü iştahlı talip çıkmadı batı avrupa'dan. evet yönetim beceriksiz ama bu beceriksizliği de popülizm yapmadan doğru ifade edelim.
  • 2300
    futbol yorumcusu. rahmetli mustafa cengiz başkan döneminde ismi medyaya sızıp ffp'nin de etkisiyle elimizden kaçan bir oyuncu vardı, belki hatırlarsınız ismaila coulibaly. karakullukçu, bu adamın ballandıra ballandıra anlattığı potansiyeli ve elden kaçırılış hikayesi üzerinden mustafa cengiz yönetimini hakarete varan eleştirilerle yerden yere vurmuştu. başlığını görünce aklıma geldi, bu yere göğe sığmayan oyuncu geçtiğimiz 2 sene boyunca ne yapmış diye bakayım dedim. topçuyu elimizden kapan sheffield united, 2 seneliğine bir belçika kulübüne* kiralamış. o kulüp de bu sene 34 maçta 16 puan toplayıp küme düşmüş.* vay be dedim, peki bizim uçup kaçan coulibaly ne yapmış? belçika ligi gibi nispeten kolay bir ligde 2 senede toplam 41 maça çıkıp 5 gol 2 asist yapmış.

    hatırlatma yapmış olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın