• 626
    artık ciddi anlamda aksiyon alınması gereken galatasaray düşmanı bir yuvalanmaya sahip olan kanal. ya trt başkanı ile direkt görüşme ayarlanıp bu yuvalanma dağıtılsın ya da kulüp açık bir şekilde savaş ilan etsin. trabzonspor derbisi öncesi ts başkanını yayına çıkarıp uğurcan hakkında yorum yaptırıyor. yetmiyor en büyük şöhreti hülya avşar ile evlenmek olan toptan gram anlamayan bir barzoyu ekrana çıkarıp galatasaray’ın bir avrupa maçı sonrası rakip takım ağzı ile yok yerde yatıyorlar yok kötü oynuyorlar edebiyatı yaptırıyor. bu konu artık sıkmaya başladı. orada fırat günayer ve fatih doğan önderliğinde ciddi bir beşiktaşlı yuvalanması var buna son verilmeli.

    https://x.com/...704406543810757?s=46
  • 627
    ultra deluxe galatasaray düşmanlarının aynı çatı altında toplandığı devlet kurumu. aklıma ilk gelenler; fırat dünayer, fatih doğan, barış yurduseven, lütfi özel, erhan seven, ilker yağcıoğlu ve kaya piçindiroğlu. sports digital falan bunların yanında halt yemiş. bulmuşlar garibim dursun özbek yönetimini, sallayıp duruyorlar kulübe. yunanistan devlet kanalı ert sport'a desen ki her gün gs konuşun, bu kadar düşmanlık yapmazlar.
  • 628
    üç tane galatasaray yorumcusu bulmuşlar. sık sık konuk oluyorlar. üçü de ağzını açıp cevap bile veremiyorlar. tabii ki holiganlık yapılmasın. bunu kimse istemez. seviye düşmesin.

    sivas deplasmanında bilerek yapılan bir harekette barış’ın ayağı kırılıyordu. kırmızı kart bile çıkmadı. sunucu ve yorumcular olayın absürdlüğünü konuşuyor.

    serdar kelleci ise araya girip peki galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra oyuncu değiştirmeyip berkan ile devam etmesi doğru muydu diyor.

    fatih doğan 96 - 00 dönemi için hakem, federasyon vs dalıp galatasaray’a giydiriyor. evren göz sessizce dinliyor.

    çirkeflik yapın diye kimsenin bir beklentisi yok ama en azından cevap verilsin. trt spor sağ olsun hepsini de nasıl da bulmuş getirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın