• 1
    resmi sitenin sakatlanan futbolcularimiz hakkinda verdigi bilgilerin topluca adi.

    tabi ki linderoth acik ara onde bu konuda, i$te daraltan gercekler :

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/4472.php

    08.08.2009 09:28

    sağlık raporu: tobias linderoth

    maccabi netanya maçının ardından yapılan tetkiklerde sol dizinde menüsküs yırtığı tespit edilen oyuncunuz tobias linderoth bu sabah acıbadem bakırköy hastanesi’nde op. dr. sarper çetinkaya tarafından başarıyla ameliyat edilmiştir.

    bugün hastanede dinlendirilecek olan tobias linderoth, akşam saatlerinde evine taburcu edilecektir.

    oyuncumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa süre sahalara dönmesini diliyoruz.

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/4466.php

    07.08.2009 13:29
    sağlık raporu: tobias linderoth

    yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen tobias linderoth yarın sabah acıbadem bakırköy hastanesi’nde ameliyat olacak.

    futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.

    http://www.galatasaray.org/...lorya/haber/3572.php

    01.04.2009 18:12
    sağlık raporu: tobias linderoth

    oyuncumuz tobias jan hakan linderoth, daha önce takibini sürdüren isveçli hekimler ile sağlık ekibimizin vardıkları fikir birliği doğrultusunda kendisini daha önce ameliyat eden amerikalı ekip tarafından 27 mart cuma günü amerika’da kalçasından ameliyat edildi.

    başarılı geçtiği bildirilen artroskopik ameliyat sonrasında erken rehabilitasyon dönemini amerika’da tamamlayan linderoth, bugün çalışmalarını sürdüreceği isveç’e geçiyor.

    ameliyatı gerçekleştiren ekip tarafından durumunun iyi olduğu bildirilen tobias linderoth’un toplam rehabilitasyon süresinin altı hafta olması planlanıyor.

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/3011.php

    26.01.2009 14:39
    sağlık raporu

    tedavi ve çalışmaları takımdan ayrı devam shabani nonda ve tobias linderoth’un takımla çalışmalara başlamaları yönündeki karar bu akşam antrenmanından önce yapılacak muayene sonucunda verilecek.

    http://www.galatasaray.org/...lorya/haber/2059.php

    03.10.2008 20:50
    sağlık raporu

    tobias linderoth

    arnavutluk – isveç milli maçında ayağına aldığı darbe ile sakatlanan sporcunun ayak kemiklerindeki ödemin sürmesi sebebiyle sağlık ekibimiz tarafından bir süre daha istirahat etmesine karar verildi. istirahatını ülkesinde geçirmek isteyen sporcu çarşamba günü izinli olarak isveç’e gitti. orada daha önceki sakatlıklarında da kendisini takip etmiş olan doktora muayene olan sporcunun durumu hakkında fikir birliği olduğu yapılan görüşmelerle öğrenildi. bir süre daha takımla antrenmanlara çıkamayacağı teyit edilen sporcu önümüzdeki hafta içerisinde türkiye’ye dönecek.

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/1874.php

    07.09.2008 14:18
    sağlık raporu: tobias linderoth

    galatasaray profesyonel futbol a takımı oyuncularından tobias linderoth, dün isveç milli takımı'nın arnavutluk ile yaptığı maçın 6. dakikasında bacağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyun dışı kaldı. 2010 dünya kupası grup eleme maçları nedeniyle isveç milli takımı kampında bulunan linderoth'un tedavisine hemen başlandı.

    oyuncumuzla bugün yapılan görüşmede, durumunun düne göre daha iyi olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

    yapılacak tetkikler sonucu linderoth'un sağlık raporu, kulübümüze de ayrıca bildirilecek. bu süre içinde oyuncumuzun tedavisi, isveç milli takım kampında devam edecek.

    tobias linderoth'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/1874.php

    17.07.2008 15:41
    sağlık raporu

    tobias linderoth: dün akşam oynanan maçta sol arka adalesine darbe aldı. tedavisine devam ediliyor. bugünkü antrenmanlara katılamayacak ve otelde dinlenecek.

    http://www.galatasaray.org/...florya/haber/166.php

    28.03.2008 15:45
    sağlık raporu

    geçirdiği operasyon sonrasında rehabilitasyon çalışmalarını ülkesinde sürdüren tobias linderothdün akşam istanbul'a geldi. linderoth'un rehabilitasyon çalışmaları florya metin oktay tesisleri'nde sürdürülecek.

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/26.php

    25.03.2008 18:06
    profesyonel futbol takımı haftalık sağlık raporu

    tobias linderoth
    rehabilitasyonu isveç’te devam ediyor. bu hafta içinde istanbul’a gelecek.
  • 2
    20 ekim 2010 sağlık raporu

    galatasaray'da fatih terim'in geleceğini duyan sakat futbolcular bugün antrenmana çıktı. geldiğinden beri sakat olan çağlar birinci'nin, yapılan antrenman maçında sakat olan ayağıyla yaptığı ortayı, geçen hafta sakatlığı nükseden gökhan zan çıkık omzuyla şık bir vuruş yaparak gole çevirdi. ayrıca terim'in tesislerde olduğunu duyan arda turan ve milan baros tek ayak üstünde koşarak terim'i karşıladılar. hafif sakatlığı bulunan neill ve kewell ise terim'in takımın başına geçeceği haberine '' fuck off '' yorumunu yaptı ve daha sonra bu iki futbolcu da antrenman maçında yer aldı. bu arada nezle olan sabri sarıoğlu ise iki burun deliğine mendil tıkayıp, çift kale maçta harikalar yarattı.

    bu arada sevindirici bir haber de tobias linderoth'tan geldi. fatih terim'in takımın başına geleceğini duyan tobi isveç'ten düz koşuya başlayıp florya'ya doğru yola çıktı. yolda muhabirlerin sorularını yanıtlayan tobi; sakatlığım çok ciddi değil, üç gün içinde düz koşuyla istanbul'a varır, pazar akşamı da hocam görev verirse fenerbahçe maçında sahadaki yerimi alırım dedi...
  • 5
    süper lig’de dün oynadığımız bb erzurumspor maçının ardından, eren derdiyok ve emre akbaba’nın sponsor hastanemiz bahçelievler medical park hastanesi’nde kontrolleri yapılmıştır.

    oyuncularımızın sağlık durumları hakkındaki açıklama şu şekilde:

    eren derdiyok’un yapılan mr tetkiklerinde sol üst arka adalesinde hafif düzeyde zorlanma tespit edilmiştir.

    oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

    emre akbaba’nın karşılaşmada aldığı darbe sonrası, bugün yapılan tetkiklerinde sol ayak baş parmak tarak kemiği eklem yüzünde ileri derece ezilme ve avülsiyon tipi eklem içi kırık tespit edilmiştir.

    oyuncumuzun yarın sabah ameliyat edilmesine karar verilmiştir.

    https://www.galatasaray.org/.../saglik-raporu/40400
  • 7
    --- alıntı ---

    mr tetkikleri uygulanan oyuncularımızdan sofiane feghouli’nin sağ uyluk arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma ve kısmı hasar, mario lemina’nın ise sağ arka uyluk arka adale grubunda zorlanma tespit edildi. her iki oyuncumuzun da tedavilerine başlandı.

    şener özbayraklı, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra sahada adaptasyon çalışmalarına devam etti.

    radamel falcao, kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde salonda ve sahada çalıştı.

    ryan babel, fizyoterapistler eşliğinde salonda takımdan ayrı çalıştı.

    --- alıntı ---
  • 8
    futbolcu hakları bağlamında özellikle yabancı oyuncuların sağlık durumlarının detaylı olarak paylaşılmadığı raporlardır. bu konuda yabancı futbolcular hassas davranıyorlar. ne zaman dönecek, ne kadar sakatlığı sürecek, ne zaman antremana çıkacak, "zorlanma"nın derecesi nedir vb. detaylı bilgiler artık sağlık raporlarında paylaşılmayacak. an itibariyle ülkemizde bu yönde bir düzenleme olmasa da yakın zamanda mevcut düzenleme de yürürlüğe girecek.
  • 10
    futbol takımında da bu şekilde net bilgilendirilme yapılması daha doğru olur.

    --- alıntı ---
    galatasaray doğa sigorta erkek basketbol takımımızın oyuncusu lazeric jones, 01.12.2019 tarihinde yapılan antrenmanda sol dizinde bir sakatlık yaşadı. ⁣

    yapılan ileri tetkiklerde lazeric jones’un sol dizinde iç menisküs yırtığı tespit edilmiştir. oyuncumuz sol dizinden bir operasyon geçirecek ve rehabilitasyon süreci başlayacaktır. bu sürecin yaklaşık olarak 8 hafta sürmesi öngörülmektedir.⁣

    oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

    --- alıntı ---
  • 13
    önceden daha netti bu işler. bir futbolcu sakatlandığı zaman “5 hafta sonra döner, 3 hafta sonra döner, sezonu kapattı” gibi şeyler söylenirdi ve sen de bilirdin. genelde de tutardı bu iş.

    şimdi öyle değil. muhtemelen tıp biliminin ilerlemesi ve dolayısıyla daha detaylı gözlemler, daha garanti işlemler nedeniyle artık ne tarih veriliyor ne de topçunun ne zaman döneceği kestiriliyor. önceden sakatlanan topçu için “x maçında sahada olur” denirdi, olurdu. şimdi “3 hafta sonra bireysel çalışmaya başlar, 5 haftaya takımla çalışır.” derken sakatlanan adam 3-4 haftadan başlar oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın