resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Sadd
Yaş:61
Uyruk:İtalya
  • 4427
    iyi bir insan olması, paragöz olmaması, bizi yalandan değil gerçekten sevmesi, karizmasini,sinyoru,adonislerini,bugün kendisine yapılan jesti filan geçip olaya başka bir şekilde bakıyorum.

    be amk 80 milyon para harcamissin hala yarrak gibi takımın var, 2 ay önce 15 milyon verdiğin şakiri satmaya takım ariyorsun bizim takımın en kilit oyuncusuna ise 2 milyon vermek zor geliyor. melonun, ontivero kadar değeri yok mu ? inamotonun tekini kakalamaya çalışıyorsun zorla bize. adam gibi ya para ver ya uza. asabimizi bozma, 2-3 milyon için bozma aramizi...
  • 4818
    senin mancini'yi beğenmen, diğerinin onu eleştirmesi, diğerinin hamzaoğlu'nu beğenip senin onu eleştirmenle aynıdır; subjektif görüştür.

    senin mancini'yi yıllar sonra aldığı kupadan yola çıkarak övmenle diğerinin hamzaoğlu'nun kulüp tarihinde 15 yıl sonda yaptığı üçleme ile savunması da benzerdir.

    aslına baktığında seninki de onunki de bir görüştür, bir yorumdur. hepsini de geçtim, isimlerden bağımsız olarak söylüyorum, hiçbir zaman senin onu savunduğunu ya da yerdiğini bilmeyecek, bilse bile umrunda olmayacak insanlar için gelip şurada tanımadığın, yüzünü görmediğin ama bir şekilde aynı ortamı paylaştığın insana hakaret etmek nedir? kinayeli konuşursun anlarım, makul eleştirilerle yerin dibine sokarsın onu da anlarım ama "kotkafalı" nedir allahesen? bu önyargı, cüret, bu saygısızlık, bu bu saldırganlık nedir?

    bu, kimi savunursa savunsun, neyi düşünüyorsa düşünsün, yaklaşımı ve cümleleri böyle hakaretamiz olan herkes için geçerli. kotkafalılık yapıp bunu hamza hamzaoğlu sevdalısı olmaya falan bağlayan da olabilir, kafası sağolsun.
  • 2606
    https://pbs.twimg.com/media/BkfScoQCMAE2-9L.jpg

    şon günlerde beni sevindiren tek şey şunu görmek oldu herhalde. türk taraftar profili olarak en eksik yanımız bu çünkü. sabırsızız ve bu sabırsızlık yıllardır takımlarımıza, teknik direktörlerimize, futbolcularımıza zarar veriyor.

    ''roma bir günde kurulmadı'' gerçekten çok anlamlı. umarım maçta kalabalığın arasında kaybolup gitmez bu pankart. herkes görmeli bunu.
  • 4537
    kendisini her an eleştirmek zorunda hisseden bir güruha sahip hoca.

    sakin olun tekrar gelmiyor. bu yaptığınız eleştirilerden de gına geldi artık koktu onlar. tamam yeter da.

    prandelli'ye bu kadar sövmüyor adamlar. adamın doğum günü kutla ya da kutlamadan geç. her başlık sol tarafa düştüğünde aynı şey arkadaş. tamam ulan tamam.

    mutlu yıllar hocabey. başarı seninle olur umarım. doğmasaydın keşke diyen manyaklara inat inşallah başarılı olursun.
  • 4113
    pornografik paralar alan *, maç seçen, gruplaşıp kazan kaldıran, kendini vazgeçilmez gören futbolcuların, yabancı kuralı gibi muhteşem bir sistemin yer aldığı bir ortamda, ilk senesinde elinden geleni yapmıştır. kaldı ki fatih terim'in ardından takımın başına gelmesi sonucunda uzunca bir süre istenmeyen adam ilan edilmiştir. sezon başında takımla kamp geçirmemiş, takım planlamasını da kendisi yapmamıştır. iyi-kötü teknik direktör tartışmasından bağımsız bunlara rağmen mancini'nin galatasaray'ın başında iken takım için harcadığı enerjiyi, mesaiyi görmezden gelmek insafsızlık olur . 2013/2014 sezonunda galatsaray'ın başında üç kulvarda toplam 46 maça çıkmış, 24 galibiyet, 13 beraberlik 9 yenilgi almıştır. bu 9 yenilginin 5 i ligde akhisar, fenerbahçe, kayserispor, sivas ve kasımpaşa'ya karşı, 1'i kupa maçında elazığ'a karşı, 3 ü şampiyonlar ligindeki kopenhag, real madrid ve chelsea'ye karşıdır. 1,96'lıık puan ortalaması, türkiye kupası, lig ikinciliği ve şampiyonlar ligi üst tur vizesi ile henüz ilk sezonunda başarılı bir sezon geçirmiştir. kendi adıma kalsaydı daha da başarılı olacağına inanlardandım. yapacağı işler vardı. fenerbahçeli futbolcuların kendisine yaptıkları saygısız harekete *cevabı olacaktı. o olayda bile kendisine yeterince sahip çıkılmadı. hala sosyal ortamda galatasaray'a destek vermesine şüpheyle yaklaşanlar var. benim için galatasaray'ı benimseyen, karakteri düzgün bir adamdı. nedendir bilinmez burada kendisi hak ettiği sevgiyi görmedi. ne diyelim, yolu açık olsun.
  • 2949
    hala nasıl savunuyorsunuz şaşırıyorum.

    1) sürekli bir bahanesi var. hiç kendisi suçlu değil.
    2) oyuncular yeniçerilik yapıyor diyorsunuz ama sürekli yeniçerilik yaptığını iddia ettiğiniz oyuncuları oynatıyor.
    3) bu sene yaptığı tek mantıklı oyuncu değişikliği chelsea'ye karşı arenada oynadığımız maçta hajrovic-yekta değişikliği başka da hatırlamıyorum.geri kalanları çok rezaletti gerçekten.
    4) bu sezon 2 maç üst üste aynı defans 4'lüsüyle çıkmadık.
    5) sneijder solda hapsoldu. selçuk rezalet oynamasına rağmen umut gündoğan'ı oynatmıyor.
    6) takım tk deplasmandaki bursaspor maçına kadar üst üste 4 maçta toplam 4 atak yaptı.
    7) deplasmanda maç kazanamama rezaleti.
    8) takım 1 adım bile ileri gitmedi.

    birkaç ay önceki entrylerime bakın bu adama nasıl dilendiğimi, bir deplasman maçı kazan köpeğin olayım dediğimi görün. ama artık sabrım kalmadı benim. sabrı kalanlara da sesleniyorum artık vazgeçin. bu adamla kimyamız tutmadı, olmadı işte. seneye de olmayacak çok açık görünüyor bu. lütfen artık bu gerçekleri görün.
  • 3904
    daha maçın başında oldukça hatalı bir kararla cüneyt çakır tarafından doğrandığımız ve 4-0 kaybettiğimiz kasımpaşa maçı üzerinden eleştirilmesi abesle iştigal olan eski hocamız. florya'daki halıları pisletiyordu densin, tesisteki çimlerde koyun otlatıyordu densin ama yılların sinsi eyyamcısı tarafından daha ilk dakikalarda penaltı+kırmızı kart gibi bir durumda fatura kendisine kesiliyorsa kusura bakmayın ama bu art niyettir, laf kalabalığıdır... daha uygun laf kalabalığı için yukarıda bir iki bir şey saydım zaten.
  • 4566
    karşılıklı anlaşarak bizimle yolları ayırmış gerçek italyan teknik direktör. sayesinde real'e evde fark yiyen bir takım olarak başlayıp ölüm grubundan çıkmayı başarmıştık. belki 2-3 beraberllik daha az alsa şampiyon bile olabilecek durumdaydık. ama yinede herşey için teşekkür etmek lazım 2. bitirdik cl'ye sayesinde girdik. ayrıca kendisiyle ilgili yanılgıyı terim başlığındada yazdım. devre arası 40milyon harcandı zannediyor herkes. aslında toplam 40 harcamıştı galatasaray 2013-2014 sezonunda. bu 40 içinde melo,umut,bruma,chedjouda dahil. terim başlığındaki listeyi burayada paylaşmak istiyorum. aldığı adamlar ortada. ontivero,hajroviç dışında falsosu yok 5milyon euro bunlar. ontivero kiralanıyor hajroviç malüm. salih dursun ise neden alındı bilinmez olcan takasında kullanıldı seneye geri dönecek anadolu klüplerine itelenir rahat.

    menajer parası yediği oyuncular aşağıda. veysel çıkardı ödeneni. umut ise kiralık gelirleri ile biraz olsun para getiriyor ama kumardı tutmadı genç yetenek bekliyorduk. oğuzhan kayar yine aynı şekilde umut ile alındı ama hiç oynamadan gitti anlamadım onu scout başarısızlığı. koray hala kadroda bence semihten iyi durumda ama teknik direktör semihi kesemiyor. burdisso son dakika gelen defans yedekleme ihtiyacıydı mecbur alındı düşük maliyeti nedeniyle.

    bosna-hersek izet hajrović 3.5m € isviçre grasshopper
    türkiye umut gündoğan 1.66m tltürkiye bucaspor
    türkiye salih dursun 2.75m €türkiye kayserispor
    brezilya alex telles 6.15m € brezilya grêmio
    almanya koray günter 2,5m €almanya borussia dortmund
    türkiye oğuzhan kayar 2.25m tltürkiye manisaspor
    arjantin lucas ontivero 2m €uruguay centro atlético fénix
    türkiye veysel sarı 0.7m €] türkiye eskişehirspor
    arjantin guillermo burdisso 0.25m $
  • 3006
    sol bek sabri sarıoğlu'nun kanadından bütün maç atak yememişken sabri tercihi sorgulanan teknik adam. oysa galatasaray'ın sorunu sağdaydı. dokunulmazımız semih kaya'daydı. ama ezberden konuşmak kolay. 19 nisan 2014 kasımpaşa maçında babel'in karşısına kendini her fırsatta yere atan, ikili mücadeleleri zayıf eboue'yi oynattı. sonumuzu da bu hazırladı. adamın hata yaptığı yerden eleştirin bari. papağanlamasına ezberden değil...

    kendisine gelecek olursak... bence yönetim ve taraftar kendisini yeterince desteklemedi be mancini'nin de inancı bu yüzden bitti. bence artık kafasında galatasaray'la ilgili tek bir heyecan verici düşünce bile yok. ilk yarıdaki denemeleri, oyuncularını rotasyona katma çabaları, çalışıldığı belli varyasyonlar... artık hiçbiri yok. galatasaray'a teknik direktör placak adam bu kadar kısa zaman içindeki hayalkırıklıkları ve başarısızlıklar karşısında böyle çöküp vazgeçmemeli. tamam futbolcular suçlu, "imparator terim" diye bağıranlar suçlu. ama umut'u oynatan o. umut pas vermediğinde oyunda tutan o. semih'in serbest düşüşüne göz yuman o. transfer ettiği futbolcuları oynatmayan o... bence artık heyecanını kaybetmiş bir teknik direktör. çalıştığında çok başarılı olacağına inanıyorum, ama maalesef bu inanç ve inadın mancini'de olduğuna dair hayli şüpheliyim artık.
  • 5466
    bazı sözde galatasaray'lıların, 3-4 ay sonra şampiyon hocamızı gönderip kendisini rezerve etme hayalini kurduğu teknik direktör. gerçek galatasaray'lıların, hocamızın bu şekilde yenmek istemesine izin vermeyip tepkisini göstermesi gerekiyor. unutmamak gerekir ki bu tip saçmalıklar önce bir kaç kişi tarafından, sonra kitlelerce dillendirilmeye başlanır. yönetim, futbolcu ve taraftar olarak bir ivme yakalıyoruz; bunu kendi ellerimizle mahvetmeyelim.
  • 1818
    bu adama olan ön yargım çok fenaydı,

    tabii bunda imparatorun yerine gelmesinin ve rijkaard trajedisinin etkisi de büyüktü,

    tam bir üvey babaydı yani bana göre.

    şimdi ise harbi, harbi içim ısındı bu italyana,

    kral adammış vesselam.

    çabası, arzusu... sevdirdi kendini yani.

    yense de, yenilse de, yıldızı taksa da, takmasa yıllarca galatasarayı çalıştırmalı bence,

    çünkü bize artık vizyon ve istikrar şart.

    gömlek değiştirir gibi hoca değişmez amk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın