• 1
    sayın başkan, hoş geldiniz, safa geldiniz.

    önünüzde çok taze ve büyük bir örnek var, nasıl başkanlık yapılmaz diye. kendinize iyi bir mentör sağlar ve sağduyulu davranıp, taraftarın beklentilerine, hepsine değil, %60'ına yanıt verirseniz, bu taraftar sizi bağrına basar, muhakkak hak ettiğiniz değeri verir.

    galatasaray 2015 mayıs'ından beri uykudaydı. şimdi uyuyan devi uyandıralım, lütfen.

    bir taraftar olarak istirhamımdır.
  • 2
    sayın başkan hepimiz 20 ocak 2018 galatasaray seçimli olağanüstü genel kurulu'nu elimiz kalbimizde izledik ve kazanmanızı en az sizin kadar heyecan içerisinde bekledik.

    bu işin kolay kısmıydı...

    evet yarın... akp medyası, fenerbahçe medyası, beşiktaş medyası üzerinize çullanacak. spk, federasyonlar ve vergi daireleri toplarıyla tüfekleriyle üzerinize saldıracak... mayısda bir seçim sözünüz var. işte bu seçimde görmek istedikleri başkanı çıkarabilmek için her türlü kirli oyunu yapacaklar.

    30 milyon galatasaray taraftarı var. o 30 milyonu organize şekilde arkanıza alamazsanız işiniz zor. 2019'da türkiye'yi bekleyen seçim en az bu günkü seçim kadar kritik... kimse o seçim öncesi 30 milyon insanı mutsuz etmeyi, adalet duygusunu zedelemeyi göze alamaz. bunu unutmayın.

    muhtaç olduğun kudret arkandaki 30 milyon asil galatasaray taraftarında mevcuttur.
  • 3
    sayın başkan öncelikle cesaret edip baskın seçimde statükonun son gözdesi dursun özbeki devirerek kazandığınız için tebrikler ve yeni göreviniz hayırlı olsun. ancak sizi çok ciddi ve zor bir mesai bekliyor. öncelikle galatasaray onu karşılıksız hiçbir menfaat gözetmeden seven gerçek galatasaraylılarındır. yani taraftarındır. sizden en büyük isteğim galatasarayı candan seven bir taraftar olarak kuluple aramıza konan mesafenin azaltılması ve taraftarıyla bütünleşmesi için gereken çabayı göstermenizdir.

    saygı ve hürmetle.
  • 4
    sayın başkan;

    galatasarayı ezdirme, hakkımızı yedirme,

    sözde galatasaraylılar borçlarla, bokla püsürle seni korkutacak, aldanma

    mayıs ayında seçime gideceğini söylediğin için her seçim dönemi ortaya çıkıp kaçan fırsatçılar ortaya çıkıp yönetime çökmeye çalışacaklar, bunlara fırsat verme

    taraftarı arkana al, taraftara kulak ver

    sen bir sembol oldun, bir devri kapattın bir devri açtın. bunun değerini bil

    ve en önemlisi, korkma!! sen dik durdukça taraftar seni yalnız bırakmaz
  • 5
    sevgili başkanım, babam bugün galatasaray başkanı olsa senin olduğun kadar sevinmezdim çünkü babam dahi olsa gerçekten parayı, zamanı, insanı aynı anda ve pürüzsüz yönetebilecek birinin başkan olmasını isterdim.
    umarım sen öylesindir.

    -senden öyle allı pullu yıldızlar istemiyoruz, sneijder gibi fırsat transferleri amenna tabi.
    -bizim hakkımızı her zaman savun.
    -taraftarı dinle, ekipçe aldığın karar doğrultusunda hareket et.
    -parayı, zamanı, insanları iyi yönetebil.
    -üçlü çektirme.
    seni daha da sevmek dileğiyle...
  • 10
    sayın başkan,

    öncelikle bizi dursun özbekten kurtardığınız ve camiaya tekrar moral aşıladığınız için teşekkür ederim. sizin dürüst ve galatasaray aşığı olduğunuza inancım tam. bu nedenle sizin tekrar galatasaray başkanı seçilmeniz sizden çok galatasarayın menfaatinedir. aksi halde çok sevdiğimiz galatasaray ya dursun özbek gibi yalancı sahtekarlara ya da adını bile doğru düzgün bilmediğim birilerinin kuklalarına kalacaktır.

    bu demektir ki tekrar seçilmeniz için doğru bir strateji izlemeniz gerekmektedir!!!

    konuyu biraz daha açarsak eğer, galatasaray başkanını galatasaray taraftarı seçmiyor. siz bizim gözümüzde çoktan başkan seçildiniz ama ne yazık ki yetki bizde değil. yetki genel kurulda, yetki üyelerde. yani sizin stratejinizi belirlerken galatasarayın menfaatlerini ve kendi kişisel doğrularınızı ortaya koyarak üyelerden maksimum oyu alacak bir politika izlemeniz gerekmektedir. herkese atar, herkese gider genel kurulda sizin çok da işinize yaramayacaktır. oranın dinamikleri sizin de çok iyi bildiğiniz üzere çok farklıdır.

    gerekirse bazı anlaşmalar yapmak, gerekirse bazı isimleri tarafınıza çekmek şu ana kadar gördüğüm kadarıyla bu süreçte sizin için elzemdir. aksi halde tamamen liseyi karşısına almış bir başkan olarak lanse ediliyorsunuz karşı taraflarca ve elinizde bunu çürütecek hiç bir done yok.

    bir kez daha belirtiyorum ki seçilmeniz sizden ziyade galatasarayın menfaatinedir. uçurumun kenarından aldınız ama çok uzaklaşmadık. bunun için sizin ve ekibinizin en az 3 yıl daha kalması lazım. bunun için de yapılması gerekenler varsa, sizden ricamız bunları yapmanızdır.

    gün galatasarayı kurtarma günüdür. gün yakaladığımız sinerjiyi momentuma çevirip geleceğe umutlu bakabilme günüdür.

    allah yardımcınız olsun...
  • 11
    değerli başkanım,

    genç bir oyuncu var. güney kıbrıslı; giannis gerolemou

    https://www.youtube.com/watch?v=fpIXRxOQMB8

    sol ayağı çok iyi, michel platini'nin yeni versiyonu, 18 yaşında ve piyasa değeri henüz 250.000 euro.

    fatih hoca ile parlayacağını ve çok büyük yatırım olacağını düşünüyorum, şayet bu oyuncuyu araştırtırsanız çok sevinirim.

    selamlar, sevgiler,
  • 15
    sayın başkanım,

    17.08.2018 tarihi saat 19:05’te emre akbaba transferi ile ilgili basın toplantınızda, sizi anlamsızca eleştirip üzerinize gelenlere çok ince ve beyefendice cevap verdiniz. bir ara sizin gözleriniz doldu ya, ben o sırada en az sizin kadar üzüldüm.

    sayın başkanım, inan edin iktisat bilen, sizi anlayan ve arkanızda duran taraftar sayısı diğer yangıncı ateşli arkadaşların sayısından kat be kat fazla. sosyal medyayı takip ederken trollerden sakının. belki bilmiyorsunuzdur, bu mecralarda “don’t feed the troll“ diye bir tabir vardır. biz beslemiyoruz, siz de beslemeyin. galatasaray’ın hem mali hem de sportif geleceğini düşünen sizlere yüreğiniz, çalışmalarınız ve duruşunuz için teşekkür ederim. ayrıca galatasaray’ı, galatasaray taraftarı bir başkan yönettiği için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.

    saygılarımla.
  • 17
    sayın başkanım,
    ben galatasaray spor kulübü'nün 16835 numaralı genel kurul üyesi murat ulusan. öncelikle, size bu ana kadar yaptığınız her şey için teşekkürü bir borç bilirim. ne kadar zor bir görev üstlendiğinizi taraftarlar olarak biliyoruz. kim bilir bizim bilmediğimiz ne tür sıkıntılarla başa çıkmak zorunda kalıyorsunuz. ffp kurallarını, transferin bu kurallar altında ne denli zor bir iş olduğunu tahmin edebiliyoruz. iyi niyetinizden, bizim düşündüğümüzün katbekat fazlasıyla transferlerin nasıl yapılacağını düşündüğünüzden şüphem yok. bir taraftar olarak, haddime mi bilmiyorum ama sadece ileri uçta forma rekabeti oluşturacak ve fatih hocamızın elini kuvvetlendirecek, şampiyonlar liginde gücümüze güç katacak bir santrfor oyuncusunun kadromuza katılmasını istiyoruz. hoca da zaten stoper olmasa bile ocak ayına kadar idare edebileceğini belirtti. eğer imkanlar el verirse, taraftarlar olarak sadece bir forvet oyuncusunun transfer edilmesini istiyoruz. size ve yönetimimize güveniyoruz. bu ana kadar yaptıklarınız için iyi niyetiniz ve dürüstlüğünüz için size minnettarız. iyi ki galatasaraylısınız, iyi ki bizim başkanımızsınız. bundan sonraki çalışmalarınızda hem size hem yönetimimize yüksek başarılar diliyorum. umarım haddimi aşmadım efendim.
    saygılar sunuyorum.
    murat ulusan: 16835
  • 18
    kendisini ilk kez eleştirdiğim mevcut başkanımıza sesleniyorum.

    sevgili başkanım; kurban olayım, seni bu twitter belasına kim yada kimler bulaştırdıysa allah onların evine ateşler salmasın, yuvalarını yıkmasın.*

    istirham ediyorum şu twitter'ı takip etme. çoluk çocuğun saçmalamalarını kafaya takma. inan olsun konsantrasyonunu bozuyorlar. seni üzüyorlar, sen üzülünce biz de üzülüyoruz.
  • 19
    madem forvet alamayacaktık,
    yerini bile dolduramayacaktık,
    forvet diye ağlayıp sızlanacaktık;
    gomis'i neden sattın başkan?

    29 gol attı kendini şımarttı,
    aslan sevinciyle gönülleri kabarttı,
    zam isteyerek biraz abarttı
    gomis'i neden sattın başkan?

    transferin son günü geldi çattı,
    f5 tuşu yıprandı yerinden attı
    forvet beklerken gözümüz saptı
    gomis'i neden sattın başkan?

    fatih hocam ister 2 forvet,
    sen diyorsun "sabret sabret"
    nef'ten mi bekliyorsun medet?
    gomis'i neden sattın başkan?
  • 21
    takımın 29 gollü gol kralını transfer döneminin bitmesine bir hafta kala satıyorsan, kaldı ki teklif çok yüksek de değilse, bir de o kaliteye yakın elinde başka santraforun yoksa o oyuncu kalitesinde bir santrafor alman lazım. gidip ömer bayramla görüşeceğine bir tane santrafor alacaksın. hadi paran yok diyelim, o zman futbolcu kiralayacaksın, senin işin bu. transferin son günündeyiz ve bizim şampiyonlar ligi kalitesine yakın bir santraforumuz yok işin daha kötüsü ismi geçen isimler de oldukça kötü, eren kalitesinde. şampiyonlar liginde 1 galibiyet 2.7 milyon euro değerinde. grubumuz da cl standartlarında kolay. ama bütün bunlara rağmen sizin beceriksizliğiniz yüzünden galatasaray ya santraforuz ya da dandik santraforla oynayacak. hiç para falan demeyin, bu sonuç tamamen sizin beceriksizliğiniz
  • 23
    sevgili başkan,

    tüm türkiye haziran ayından itibaren bafetimbi gomis ile bir sıkıntı olduğu bilmekte iken, bu durumda bir b planı nasıl yapılmadı? takımımızda iki tane forvet olsa yemin ediyorum ağzımı açmayacaktım bu forvetler umut bulut ve mehmet batdal olsaydı bile. para bunlara yetti, gomis'ten gelen parayla da gerekli başka takviyeler yapıldı derdim. ancak başkanım yok ki, adam yok. bir tane forvetimiz var, sakatlansa çok affedersiniz sıçtık. bu hatayı nasıl yaptınız hayretler içerisindeyim. sizi çok seven insanları hayal kırıklığına uğrattınız. umarım en az zararla atlarız bu dönemi ve kendinizi affettiririsiniz.

    saygılarımla.
  • 24
    sayın başkanım,

    şahsınız ve yönetiminizle ilgili müspet yazılarım geçmiş girilerimde mevcuttur lakin 2018 yaz transfer döneminde yaptığınız hatayı eleştirmek de boynumun borcudur. biz fikri hür, vicdanı hür galatasaray’lılar hiç bir şeyi körü körüne desteklemediğimiz için bu noktada olduğumuzu biliriz.

    sayın başkanım,
    konu gomis değil. zaten gomis varken bile sırtı dönük oyunu oynayabilecek, oyunu dinlendirebilecek, kanatlara yayacak, istasyon olacak bir pivota ihtiyaç vardı. gomis’i satınca ihtiyaç ikiye çıktı. (ki taraftar çok sevdiği gomis’e zerre prim vermedi, sizin arkanızda durduk)

    fatih terim stoper ihtiyacından bile feragat etti. 2 forvet lazımken 1 bile olur dedi? siz hangi kafayla bu transferi yapmadınız? eğer 6-0’lık alanya galibiyeti ve şampiyonlar ligi d grubunu çekmemiz sizi rehavete ittiyse bu daha vahim çünkü liderler günlük gelişmelerle değil uzun vade stratejileri ile hareket ederler.

    o kadar inan etmiştik ki yangıncı taraftara kızdık. gece albayrak transfer sezonunun bitmesine 2 saat kala transferi bitirdik dese dahi blöftür dedik inanmadık. eleştirmek için 12’yi bekledik.

    sayın başkanım,
    biz transfer müptelası değiliz. ancak görünen köy kılavuz istemez. zamanında elinde nonda, hakan şükür, hasan kabze, ümit karan olan hocaya eren ve sinan’ı mı layık gördünüz? gelsenkirchen’de izlersiniz artık eren ile sinan’ı. o kadar doğru transfer hamlesini, bir forvet alamayarak berbat ettiniz.

    biz sizleri ite soysuza yem etmeyecek, sonuna kadar yine destekleyeceğiz. ancak santrfor almayarak belki de galatasaray’ın şampiyonlar ligindeki gruptan çıkışını sabote ettiniz. keşke alanya’yı farklı yenmesek ve kurada d grubunu çekmeseydik. siz dediniz ya grup-kura sevinci bile yaşayamıyoruz diye, esas biz hiç bir sevinci yaşayamadan kursağımızda kalıyor.

    size teşekkür ederim. “arkadaşlar ortalığı yangın yerine çevirmeyin, bu adam dursun değil” dediklerimize karşı başımızı öne eğdirdiğiniz için... bundan sonra hiç bir puan kaybı ve başarısızlığın sorumlusu hoca değil, sizsiniz. fatih hoca’ya anlamsız misyonlar yükleyip o içimizden halleder demek yönetim başarısı değildir. kendisine doğru olanakları hazırlamakla yükümlüsünüz.

    çok büyük hata yaptınız başkanım. inşallah şampiyon olur ve şampiyonlar ligi’nde en az çeyrek final görürüz. biz bunun için savaşmaya devam edeceğiz lakin sonuç ne olursa olsun sizin fahiş hatanızı örtmeyecek, hatanızı unutmayacağız.

    hakkınızda ne düşündüğümü iyi anlamak için bunu okuduysanız lütfen eski girilerimi de okuyun.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın