• 1
    öncelikle şunu belirtelim, bilerek milliyet gazetesi spor servisi başlığına bu entryi girmiyorum çünkü yapılan ithamların spor servisi kaynaklı değil gazetenin bir politikası olduğunu düşünüyorum. bu yüzden milliyet gazetesi başlığının varolması gerektiğini düşünüyorum.

    nedenini de biraz özetlemek gerekirse; yarınki sınavıma çalışıyorum bi ara vereyim ne var ne yok diye internete bakayım dedim, elimde kahve ile aramı internette takılarak geçiriyordum ki milliyet gazetesinin internet sitesinde güncel haberlerin olduğu yerde şu başlık var: " soruşturma asıl galatasaray'ı vurdu...". şimdi bu haberin detayını okumayan bir insan (ki ben de aynı şekilde düşündüm ilk başta) en büyük şikeci takımın galatasaray olduğunu, soruşturmada bizim de ismimizin geçtiğini düşünecektir. ama linki açıp bakıyoruz bi de ne görelim! haberde şikeyle alakalı tek durum zaman... yani şike soruşturması başladığı günden bu yana en çok galatasaray' ın borsadaki hisseleri düşüşe uğramış.

    e tamam da banane kardeşim, ne olmuş yani hissem düştüyse...

    bunun haberini yapacaksan ve illa şike soruşturmasından bu yana gelen mali tabloyu vurgulamak istiyosan şu şekilde yap bak : " soruşturmadan bu yana borsadaki sportif hisselerin durumu"...tam bir tarafsız gazetecilik haberidir bu başlık....ama ne oldu, beğenmedin mi, olmamış mı güzel kardeşim ? al bunu yap " şikecilerin borsa hissesi de en az zararda!!!"...olmaz di mi daha soruşturma tamamlanmadı çünkü...

    illa ki şike ve galatasaray kelimesini bir arada kullanmak isteyen bir medya ile karşı karşıya galatasaray camiası. açıkçası bunun bilinçli olarak insanların beynine kazımak amaçlı yapıldığını düşünüyorum...psikoloji okuyanlar daha iyi bilir, insan beyni sürekli olarak iki kelimenin beraber kullanılması sonucu bir kelime söylendiğinde diğerinin de çağrışım yaptırır. sürekli şike ve fenerbahşe kullanılıyor ama bu olguyu yıkmak için bizim kulübümüz de işin içine sokulmak isteniyor.

    bu süreçte bizim alnımızın akı olan yönetimimizi ayrıca kutlamak gerekir, herkesin karşısında dimdik, doğrularını savunarak duruyorlar.

    en büyük alkışı ise genel kurula borçuyuz...adnan polat' ı düşürmeselerdi bugünkü halimizi düşünemiyorum bile...
  • 6
    --- alıntı ---

    hollanda’nın ajax takımı, galatasaraylı wesley sneijder’e olan ilgisini resmen açıkladı. geçtiğimiz haftalarda ülke basınında çıkan haberlerde, kırmızı-beyazlıların 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istediği iddiası dile getirilmişti.

    amsterdam ekibinin teknik direktörü frank de boer bugün konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve eski oyuncularına tekrar ajax forması giydirmek istediklerini itiraf etti.
    kendisi de eski bir galatasaraylı olan genç teknik adam, “bazı eski oyuncularımızı geri döndürmek istiyoruz. onların gelişiyle eksikliğini hisettiğimiz gerçek yıldızlara kavuşmuş olacağız. örneğin kanat için wesley sneijder harika olur. bizim için çok iyi işler yapabilir. van der vaart ve huntelaar’ın gelmesini de isterim” dedi.
    wesley sneijder 2002-2007 yılları arasında ajax forması giymiş, beş sezon boyunca kırmızı-beyazlı forma ile toplam 175 maça çıkarken, bu maçlarda 54 gole imza atmıştı.

    --- alıntı ---

    fena sallamışlar.
  • 8
    konusu bir yana üslubuyla da efsane nitelik taşıyan bir habere imza atmışlardır. anlayan beri gelsin:

    --- alıntı ---

    brezilya tarihe geçecek bir skorla (7-1) almanya'ya yenilip evinde yapılan dünya kupası'na yarı finalde veda edince, 2002 dünya kupası'nda brezilya-türkiye maçları sırasında yaşanan ilginç (!) bir olay akıllara geldi. çünkü 2002'de de brezilya'nın teknik direktörü luis felipe scolari'ydi.

    2-1 kaybettiğimiz ilk grup maçından önce brezilya sahada ısınıyordu. takımın ısınmaları yaptıran antrenör işi bittiği sırada tozluğunun içine gizlediği küçük paketten bir toz çıkarttı ve sahaya serperek döktü. bu durum milli takım kafilemizin dikkatini çekti. "orada ne oluyor?" diye birbirine soran kafilemizin içine "acaba büyü mü yapıyorlar?" şüphesi düştü. ama kafilemiz hazırlıksızdı ve bu konuyu fifa'ya taşıyamadı.

    senegal'i yenerek yarı finale çıktığımızda ise milli takım heyeti brezilya ile oynanacak maçtan önce o tozu sahaya döktürmemeye kararlıydı.

    yarı final maçından 2 saat önce stada gelen kafilemiz basın sorumlumuz vasıtasıyla durumu fifa yetkililerine iletti. onların cevabı ise basitti "biz ne yapabiliriz ki!" brezilya sahaya çıktı ve ısınmaya başladı. bu sırada bizim kafilemizden seçilen insanlar ilk maçta tozu döken antrenörü takip etmeye başladılar. brezilya ısınmasını bitirdi, antrenör yine eğildi, tozluğunda küçük paketi ve tozu çıkardı. ilk maçtaki gibi sahaya serperek döktü.

    kafilemiz duruma itiraz edecek oldu ama "yapacak bir şey yok" dedi fifa yetkilileri. milli takım yetkilileri bunun 'büyü' olduğundan emindi. yaptıkları küçük ve acil toplantıda büyünün "çişle" bozulabileceğine karar verdiler. birinin çıkıp sahaya çişini yapması lazımdı. ve maçın başlamasına 15 dakika vardı.

    milli takım basın sorumlusu koşarak soyunma odasına gitti. futbolcuların enerji içeceklerinin bulunduğu şişlerden birini boşalttı. ve içine çişini yaptı. ama bunun bir de sahaya dökülmesi gerekiyordu. malzemeciyi çağırıldı. eline şişe verildi. milli marşlardan önce aynı şekilde 'o sıvı'nın serpilerek sahaya dökülmesi gerekiyordu.

    sahaya çıkan malzemeci, kapağı açtı ve bir şişe çişi sahaya serperek döktü. bu kez brezilyalılar ayağa kalkmıştı. onlar da fifa yetkililerine "türkler ne yapıyor?" haykırışında bulunuyordu.

    26 haziran 2002'de saitama stadı'nda oynana maçtan önce iki taraf da 'büyü' yapıldı şüphesiyle maça başladı. maçı malesef ronaldo'nun pis burun vuruşuyla 1-0 kaybettik ve finale çıkamadı. o gün scolari kazanmıştı. dünkü maçtan sonra akılları şu soru geldi; "scolari bu kez büyülü tozu sahaya dökemedi mi?"

    --- alıntı ---
  • 9
    ana sayfadan fenerbahçe'nin u21 takımını 5-1 yenmesini haber yapan dandik gazete. bugüne dek a2 takımla vs. elli tane oynamışızdır bir kez bile görmedik ama ana sayfalarında.

    "f.bahçe'den 5 gollü prova! sürpriz golcü... :)))"

    aziz ceylan 3 gol atmış da onu kastediyorlar. mehmet batdal'ın bizdeyken idmanda attığı golleri yazsak buradan karşıya köprü olur da işte...

    (bkz: #435306)

    not: diego da gol atmış. ooo dünya yıldızı alırım bi dal. en son mehmet topuz'a asist yapmıştı koçum benim helal olsun. işte o muazzam asist;

    (bkz: #1532072)
  • 13
    https://twitter.com/...sotBoJzNf6w&s=19

    millet misal bunlara bir şey dese "özgür basın" ıvır zıvır gibi şeyler söylerler. gazeteciliğin amacı önceden doğruları araştırmak, açığa çıkarmak, insanları doğru bilgileri aktarmaktı. şimdi ise yalak haber yapmak için para alıyorlar. şu yapılan bana göre şerefini satmak çünkü gazetecilik şerefli bir müessese idi. teşbihte hata olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın