etkisiz eleman görevine devam edeceğini açıklayan fitne fesat kaynağı etkisiz eleman.
702
istifa iddiaları spekülasyon çünkü istifa etmek için öncelikle bir işi icra ediyor olmak gerekiyor.
703
başkanlık yolundaki taşları tek tek dizmeye devam ettiğini düşündüğüm ikinci başkanımız.
o dönem dursun özbek'in ekibine girmek yerine adaylığını sürdürseydi belki de başkan seçilecekti ve kendisi muhtemelen ibrahim hatipoğlu, cenk ergün ve levent nazifoğlu ile çalışacaktı. takımın başında yine okan buruk olacaktı ama şu an aranan kişi konumundaki erden timur olmayacaktı. bu bir erden timur güzellemesi değil sadece durumun fotoğrafını çekmek adına verilen bir bilgi.
levent nazifoğlu dışındaki transfer ekibi şu an görevde gibi ve halimizde ortada. ayrıca aday olurken -yamulmuyorsam 14 tane- sponsorluk anlaşmalarının hazır olduğunu söylemesine rağmen geçtiğimiz 2 dönemde hangi sponsoru kendisinin kulübe getirdiği muğlaktır.
ayyuka çıkan sportif a.ş söylentileri konusunda ise ne kadar yalanlasa da çok inandırıcı gelmiyor. bunca kaos bunca yaşanan saçmalık sonrası rekor oy ile seçilen dursun özbek ile olan birlikteliğini ne zaman bitirecek göreceğiz, bu gidişle çok beklemeyiz.
havada ki seçim kokusunu bir ben mi alıyorum? belki de yanlış alıyorum.
704
baskan olma hayalleri yaşayan ama bunun olamayacağını bilecek kadar galatasaray' i tanıyan kişidir.
705
hiçbir şeyden sorumlu galatasaray yöneticisi.
şu dakika birisi sorsun görev tanımını cevap verebilirse kelim köse de olayım. şaka değil yönetimde ne iş yaptığını açıklayabileceğini sanmıyorum.
706
kendisini destekleyen 3 kişi bulamazsınız. cenk ergün için de durum böyle. 40 milyon galatasaray taraftarı mı var? 3 kişi hariç hepsi sizlerin gitmesini istiyor. ama buna rağmen işimin başındayım falan diyorsunuz ya inanılmaz.
707
2021 yılında seçim öncesi galatasaray sözlük'e konuk olup, sözlük yazarlarının sorularına samimi cevaplar vermiş olan yönetici ve eski başkan adayıdır. kendisinden başka hiçbir galatasaray figüründen bu yaklaşımı göremedik şimdiye kadar.
tff sorumlusu olacak dünyadaki son galatasaraylılardan biridir. dursun özbek tam adamını bulmuş cidden. ayranım dökülmesin kafasındaki bu adama tff ve mhk’yı vermek nasıl bakarsan bak komedi. bu adam oradayken atı alan üsküdar’ı geçer.
710
bari istifa etse de az bir sinirimiz yatışsa. ne sorsan ona ben bakmıyorum diyen adam. nereye bakıyor, neyle ilgileniyor bilen de yok.
boşuna yer işgal etme de dursun isimli zat orda metin var deyip sana iş teslim etmesin. sen gittiğinde sıra ona da gelecek zaten.
711
şu dakika sorsak tff işlerine ben bakmıyorum der. kulüpte neden yer kapladığını çözemiyorum malesef.
en guzel yerlerden birine konumlanmis galatasaray yoneticisi. ne is yaptigi, neyden sorumlu oldugunu bilmiyoruz. baktim soyle basliktaki yakin gecmisteki entrylere, pasamin en cok kurdugu cumle "o benim sorumlulugumda degil". ne guzelmis ya, takimla seyahat ediyor, mac oncesi konusuyor. mac iyi gectiyse gene konusur, kotu maclardan sonra gene yok ortada. nerdeydi super kupa sonrasi acaba, kimin sorumluluguydu ki orda konusmak? boyle isi ben de yaparim, gonullu yapacak binlerce de galatasarayli var aslinda, takimla seyahat, kakara kikiri muhabbet. transferde yoksun, kulubun hakkini aramada yoksun, kaos ortamlarinda yoksun, maglubiyetlerden sonra yoksun, giy takim elbiseni ucaga bin, maci izle gez gel, kebap.
2.5 senedir videodaki dayı gibi takılıyor. görevi tam olarak ne bir anlatsa da anlasak.
716
görevi "ezeli rakip ebedi dostumuz fenerbahçe" demek olan yönetici.
ona karışmam buna karışmam diyerek mesai bitiren emekliliği yaklaşmış dayı gibi mübarek.
717
sorulan sorulara sürekli “bu benim alanım değil” “bu konu benim konum değil başka arkadaşların konusu” diye cevap veren yöneticimiz.
pardon da, sizin konunuz neydi tam olarak? ikinci başkan olarak nelerden sorumlusunuz mesela. yani öğrenmek için soruyorum.
ikinci başkanın sorulan soruya benim konum değil demesi bana acayip garip geliyor.
718
“değerli rakibimiz , ezeli dostumuz” minvalinde söyleyeceği sözlerdense ismini cismini hiçbir yerde görmemeyi yeğlerim.
719
--- alıntı ---
metin öztürk: "ilkay gündoğan; okan hoca, ibrahim hatipoğlu ve maruf güneş'in konusu. ben kendi konularıma cevap veriyorum."
--- alıntı ---
bu arkadaşın alanı ne acaba.
720
hiçbir şeyden sorumlu galatasaray yöneticisi.
bir konuda da bu kadar metin olma be kardeşim. çık bir laf et ya. pas de tus de, konuş bir şey söyle.
721
dursun özbek sonrası galatasaray başkanı olacağını düşünen zat.
üstüne oturduğum iki yanaklı bir organım var metinim, oramla gülüyorum sana. metin öztürk gibi düşük profilli birine bu hayali kurdurtabilen şey ise dursun özbek denen vasıf yoksunu insanın galatasaray başkanlık makamını işgal edebiliyor oluşundan başka bir şey değil. dursun’un galatasaray başkanı olduğu yerde herkes her şeyi olabilirim diye düşünüyordur.
722
kulübe pozitif manada 1 nokta kadar dahi faydası olmayan yönetici. yöneticiliği bitince de kendisi yarar değil zarar veren olarak hatırlanacak. 16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı'nda futbolcumuz icardi'nin 7. kez attığı gol vardan döndü. çıkıp tek kelime dahi etmedi. hakkımızı korusun diye kimleri o koltukta oturtuyoruz yazıklar olsun. bir an önce kulüpten sonsuza dek ihraç edilmesi dileğiyle.
723
2 yıldır yönetimde önemli bir mevkide, ne kadar yararlı veya ne kadar kabiliyetsiz bilmiyorum ama okan buruk'un teknik direktörlüğe geliş sürecinde ve öncesinde çok büyük desteği, önemi olduğunu biliyorum.
724
kimsenin ne iş yaptığını bilmediği yöneticimiz.
en çok da bu adama ayar oluyorum. yaptığı hiçbir şey yok ama bakıyorsun yönetici olmuş, ikinci başkanlığa falan getirilmiş! karşı taraftan galatasaray'a ağza alınmayacak şeyler söylenirken, bu zat "ezeli rakip ebedi dost" naraları atardı. erden timur tehdit edildiğinde el pençe divan duruyordu, yönetime torpille aldırdıkları, egosu falan da hak getire.
gidin şu kulüpten, yakasını bırakın artık bu kulübün. galatasaray'ın kanını eme eme kan bırakmadınız be vicdansızlar.
725
dursun özbek’e karşı hissettiğim negatif enerji 1x ise kendine karşı hissettiğim negatif enerji 100x. görevi nedir, ne işe yarar onu da bilmiyorum. arada kazandığımız maçlardan sonra ekranda görüyorum, tahammül edemiyorum ses tonuna konuşmasına, kanalı değiştiriyorum.